Сьогодні на Форумі «Від Крут до Брюсселя Петро Порошенко заявив:
У зв'язку з цим в мене питання до вас.
Як ви проголосуєте на всеукраїнському референдумі про вступ України до НАТО
Ніяк.
Юридично я не маю права проводити участь у виборчих процесах Украни. Допомагати, тим більш що за це непогано платять - завжди готовий, особливо коли це стосується знищення російських іхтамнєтов, опочлєнцов і інших, причетних до злодійств проти України.
До того часу я маю слушну думку, що буду поважною людиної, власну робочу плантацію кавових зерен, чаю та інших екзотичних фруктів. Ну і звісно, що 50 москальскіх рабів, викуплених у сомалійських піратів за незначну послугу. Чому 50? Та біс його зна. Мабуть тому що більше тримати немає сенсу.
Та сколько там осталось...на один плевок.
Поки результати обнадійливі
Поки що результати так собі.
Не перейдено більшість озброєнь на стандарт НАТО. Стрілецька зброя взагалі лайно, АКМ там АКС року мого народження, а не сучасні АR або хоча б НК. Я вже мовчу про військову техніку (хуйня на базі індійского лайна типа ТАТА завжди буде хуйня проти хоча б Унімога)
Сраное нато - это надважливе???!!!

Людям жрать нехуй!!! Какое нахуй нато? Чем вам мозги моют? Оглянитесь вокруг - одни руины, нищета, безработица и голод! А вам ёбаное нато - надважливе!
Мадам, выдыхайте, по вам лично плачет петля висилицы, как причастной к агитации "русской весны". И если вы думаете, что перекраситесь и вам все простят, то вы ошибаетесь.
а в 2024 году также снег убирать будут, вернее не убирать?
Вам гепа купит снеготопливную машинке.
ну это как в некоторых африканских странах, все помогают, а там жопа
Все потому что там нет белых
хозяев людей
В 2024 в россии выборы xуйла... Совпадение?
Не!
А я о чем? Везде, где нато помогает - выжженная земля.
И это хорошо. Одобряю тактику выжженой земли, так стоит поступить с основной частью территорий днр-лнр, а так же крымской области. Ну и со всей рашкой в придачу.
я против референдумов, я за вступление Украины в НАТО
Так по-другому не выйдет, вступление можно инициировать только через всеобщий референдум.
а в 2050-м мы заселим Луну...
Не, туда будут ссылаться уцелевшие россияне на рудники.
Ти дуже багато читаєш пропагандистських статтів.
Кому там жрать нехуй? В кожному маркеті висять об'яви про вакансії на 8-9 тіс гривень.
В кожній маршрутці висять об'яви про набір слесарів\токарів на зарпалтню 15-25 000 грн.
Чому ви постійно брешете?
Так то "нєпадходіт" для "утончєнной душі".
Та дивно, що люди сидять на посадах менегерів.
І що до НАТО. НАТО - це наша безпека від росії.
Тобі напевно важко зрозуміти, що якщо прийде руській мір - то тоді справді буде все як ти кажеш, про "нехуй жрать".
Як зараз і є на окупованих росією територіях.
Тому для нашої безпеки наразі немає нічого важливішого ніж захист від росії.
А саме НАТО для росії страшний сон, проти кого ніколи вона не полізе з війною.
А з цим аргументом ти помиляєшься.
Безпека від раші та її імперських зазіхань є створення ефективних збройних сил.
НАТО то добре, але збройні сили потрібні зараз, бо можна так й не дочекатись вступу.