Статус:
Повідом.: 204557
Адреса: Харків
Повідом.: 204557
Адреса: Харків
- 🟡 20:39 Відбій тривоги в Харківська область.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Куп’янський район- Харківський район- Липецька територіальна громада- Вовчанська територіальна громада#Харківська_область
На Харьковщине планируют создавать инфраструктуру для велосипедистов
13.06.2014 19:42
Областные чиновники планируют создать благоприятные условия для велосипедистов. В первую очередь - построить стоянки, дорожки и души
Об этом сообщил и.о. заместителя председателя Харьковской ОГА Иван Варченко.
«Харківщина повинна стати другом велосипедиста. Я розумію, що не першим запропонував створити привабливі умови для велосипедистів. І Харківщина здатна це зробити, хоча б для початку розмалювати вулиціі. Я особисто хочу дати поштовх, щоб велосипедист міг жити з велосипедом не лише поза нашим містом, не лише прогулюючись, а з тим, щоб він мав постійно їздити, в тому числі і на роботу. Я розумію, для того щоб їздити на роботу потрібна інфраструктура. Це і стоянки, і доріжки і душі», - рассказал Варченко.
Виктория Торяник
13.06.2014 19:42
Областные чиновники планируют создать благоприятные условия для велосипедистов. В первую очередь - построить стоянки, дорожки и души
Об этом сообщил и.о. заместителя председателя Харьковской ОГА Иван Варченко.
«Харківщина повинна стати другом велосипедиста. Я розумію, що не першим запропонував створити привабливі умови для велосипедистів. І Харківщина здатна це зробити, хоча б для початку розмалювати вулиціі. Я особисто хочу дати поштовх, щоб велосипедист міг жити з велосипедом не лише поза нашим містом, не лише прогулюючись, а з тим, щоб він мав постійно їздити, в тому числі і на роботу. Я розумію, для того щоб їздити на роботу потрібна інфраструктура. Це і стоянки, і доріжки і душі», - рассказал Варченко.
Виктория Торяник
Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі