Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

На пороге войны...

• Автор теми Автор теми Хаммер
  • Дата створення Дата створення
Re: На пороге войны...

як гадаєте, хто з українських вишиватних брехунів-пропагандонів, найбільший аналог цієї мерзотної негідниці?

Пошукай свох на каналах мураєва та ***ловського кума, там такі кубляться, вони стверджують що мають якесь відношення до української журналістики.

на бач, навіть отакий "пратвінутай" пропагандист як ти не є в стані пояснити ті звинувачення, котрі висуває совєцька пропаганда ... "за чьо тєбє дєньгі плотють, бракадєлЪ!"

Дивні методи бану автівок сєпарів в ХХ

c4c432b04f42c53a.webp

9be272d4df7c2aa1039425.webp

bmudHRsIh2tTjvi5eA7AZTaHPM1M2fgmF15eRd4f.webp

pYTahwK6YpdDvZ8g9cY81CReZmyE0kk3AqJgQlkA.webp

pB8Nbue0i3WLRK9rhfEg5expLhrIowRuKgIDQA5q.webp

ну це три роки тюрми, по українському законодавству.
як шо звісно . цього виблядка шо знищів майно людині, хтось шукатиме.

Кого?
Цеж самовозгораніє, нікого там не було :незнаю:
Всьому виною був російський газ в ГБО!
А вінок схоже просто вітром прибило. Вчора був сильний вітер.

погугли скіки українського мирняка вбили бандерівці, мені бридко в тому копирсатись

А що так, ви натворили а тепер бридко, цє ж ти про одеську пожежу?
Бо реально бандерівців як реальної сили в Україні то тільки у ваших агітках присутнє.

Звісно шукатимуть, бо у нас за антидержавну діяльність не карають, бо демократія, не те що у вас.
Думаю що конфіскація майна з подальшою реалізацією та передачею коштів на потреби оборони, то корисна справа, а самих фігурантів на "перековку", у особливих випадках на органи для лікування постраждалих від агресії.

виблядка шо знищів майно людині,
вот и весь ***** в этом: сепар ему - человек, а тот, кто сепара недостаточно адекватно наказал - "выблядок".

ванька, ты в самом деле так туп, или ты ольгино изнутри развалить взялся? И напомни-ка, какими способами сепаров наказывали в чечне? И какой вид имел после этого Грозный? Сколько там "мирняка" вы, ваньки, ухлопали авиацией?

Нет большей мерзости, нежели *****ская отмороженая наглость.

в жодному разі не радію.
Машина не має страждати за уйобка.
От якби уйобка сєпарського на стовпі повісили, я б радів.
А машину мені жалко, вона не в змозі вибрати власника :(

тобто, для тебе. вішати за політичні переконання це нормально?
і якшо повісять якогось вишиватника за його переконання, ти це приймеш нормально?

не боїшься, шо одного разу в тебе шось самовозгориться?
радіти чужому самовозгоранію, це ****єц яка дирка в карму, я б не радів - божественний бумєранг, колесо сансари...

Важаєш такий варіант більш відповідає рівню правопорушення, як не дивно, але я згоден.

что, *****ик поел-попил, и прибежал снова сюда работать? ну тогда вот ему на десерт... чтобы пердак его разорвало!:D

США перекинули в Польщу кілька десятків винищувачів для відпрацювання ситуації, де може знадобитися екстрене перекидання авіації.
Про це в Twitter повідомив міністр оборони Польщі Маріуш Блащак, інформує Цензор.НЕТ.
Зазначають, що йдеться про декілька десятків винищувачів F-15 і F-16.

надеюсь этому ****ну лаптеногому не надо пояснять, куда эти самолеты полетят, если может "знадобитися екстрене перекидання авіації"?

тобто, для тебе. вішати за політичні переконання це нормально?
Вішати за сепаратизм - так має бути завжди! :клас:

Політичні переконання - це голосувати за Порошенка чи Зєлєнського, а за сепаратизм - смерть.

отого шо спалив думаєш посадять?

Сподіваюсь що ні, мене більш турбує, чому ті кому потрібно бути санітарами суспільства не належним чином виконують свої обовязки, тоді напевно у не було би у нромадян потреби у подібних вчинках. Але загалом посібники повинні знати що гірше може статись якщо вони не схаменуться, та не упакують речі, поки є час.

Нічого не нагадує, ****сти то сучасні ідейні спадкоємці ******ів.

гадаю таки дописи, лише поглиблюють бажання непідконтрольних територій, повернутися до Украиїни - так, гнидка кремлівська?)))
Саме так, їм ваш "руцкий мир" уже в печінках сидить, і бажання мерзоту що служить окупантам вони бажають вішати на стовпах не менше ніж ми того бажаємо.

а по лднровскому?
говорят там награждают мстителей, сжигающих машины предательской вате, перебравшейся в Украину.

Назад
Зверху Знизу