Статус: Офлайн
Повідом.: 100
Повідом.: 100
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Если вас таких не въебенно умных в 2019 году было 73 %, то почему сегодня Украина такая бедная?Як можна вірити баризі Порошенку в мене не вкладається в голову. Помітив, що є ще ті, хто досі вважає його не аби яким патріотом, і саме смішне, що він для них краще за Зеленського. Як можна взагалі навіть таке припускати, що коли розпочнеться справедливий мир, то прийде до влади знову ****** Порошенко. Невже ми досі не памʼятаємо, як після майдану прийшов ******, і все те, що хотіли зробити люди після майдану з країною пішло на смарку, і все це завдяки сивому жлобу та зраднику Порошенку. Ніяких дієвих обіцяних реформ він не зробив, а навпаки посилив вплив ***** та олігархів. І що після всього цього ми знову наступимо на ті ж самі граблі? Я сподіваюсь всією душою що цього не станеться. І після нашої перемоги, вона буде в будь якому разі, ми виберемо достойну людину. Головне не баригу, який сподівається на реванш. Ніколи більше не підпускати баригу Порошенка до влади. Це одне з головних завдань післявоєнної України.
Маєте мабуть багато вільного часу, оскільки витрачаєте цей час на відвертих ботівПошлейший из похотливых, интересная информация.. "
Пятый президент и лидер партии "Европейская солидарность" Петр Порошенко рассказал, что в феврале 2024 года из Киева сбежали 75% министров и депутатов, а также руководство правоохранительных органов.
Источник: Порошенко в интервью "Суспільному"
Детали: Порошенко сказал, что имеет возможность впервые прокомментировать свои слова о том, что "власть удрала из Киева" в начале полномасштабного вторжения.
Прямая речь: "Власть это не только Зеленский, а мы (это так он говорил в одном интервью) – это не только Порошенко. Власть – это 75% правительства, министров, которых не было в Киеве... Зеленский был в Киеве, я его видел.."
он ждет, когда к нему вы все вернетесь и снова какашками кидаться в друг дружку.Цому блохастому довбню треба завести ще пару акків, та листуватися в цій темі із собою.
Ну, і нахіба ти зайшов сюди, за кого голосувати ти не розумієш, сидів би десь в кутку з 2016 року..))Ого які в нас є потужні теми, даремно я в політику походу не заходив раніше. Взагалі як трамп прийшов дивлюсь за вибори почали качать активно.. тільки за кого голосувать на них незрозуміло "один варіант краще іншого".
А хіба зареєстровані в Нідерландах тут нічого не платять?Бо реєстрація у Нідерландах. Податки в Україні ? Ні, не чули 👀
А хіба особисто ти хоч щось знаєш??Зеленский мiни став виробляти ? Я не знав...