Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

На кого работают порохоботы?

• Автор теми Автор теми White Rabbit
  • Дата створення Дата створення

Пацан ни о чем так долго рассусоливает. Ему не нравится, что Порошенку не нравится.:ги::ги::ги: Йклмн, да эта "программа мира" даже внешне имела вид курсовой работы студента первокурсника. Именно по этой причине взрослые люди в Швейцарии из 10, кажется" пунктов оставили только три. Ты об этом знаешь, stormbirds ??? Зачем ты затащил сюда этот мусор?? "Секта Порошенка"- это кличку придумали бездарные его враги..

Останнє редагування:
cJsOVNUdrAzxb8PQKSpmdcTFioOvmykATmTu1bZh.jpg

Anděl, о чем ты хотел сказать этой скорее всего подделкой ??? У Порошенка здесь внешность уже современная , а лет 10-20, когда они могли так обниматься, он выглядел намного моложе..​

Anděl, о чем ты хотел сказать этой скорее всего подделкой ??? У Порошенка здесь внешность уже современная , а лет 10-20, когда они могли так обниматься, он выглядел намного моложе..​

лет 10 назад уже было после Майдана и порошенко был президентом

усе снято на мосфильме

Володимир Зеленський зі своєю командою в 2005 році виступав на сцені з ідеологією блоку "Не Так!", одним з лідерів якого був Віктор Медведчук
Шоумен та дипломат Дмитро Чекалкин розповів, про зв'язок «95 кварталу» та Віктора Медведчука. У шоу народного депутата Олексія Гончаренка «Гончаренко рулить» він поділився деталями цієї історії.

«У 2004 році так званий „путін-мейкер“ Глєб Павловський назвав мене „блокбастер-фюрером Помаранчевої революції“ через наш проєкт „Веселі яйця“. Тоді навіть у інтерв'ю він озвучував питання, а чому проросійські сили не роблять нічого подібного для своїх інтересів, свого контрпродукту? І тоді Віктор Медведчук дослухався до цих слів і у березні 2005 запросив редакторську групу „95 кварталу“, яка тоді працювала у КВК у Москві», — розповів Чекалкин.

Він додав: «Вони створили спершу сайт з назвою „Серпом по яйцях“, а потім всі ці тези лунали зі сцени, де вони виступали у перших сезонах, і збігалися з ідеологією блоку „Не Так!“. Мова йде про відомі сценки, де знущаються з львів'ян, які начебто за 100 гривень приїхали на Майдан, про сорти українців та розпад держави тощо. Тож саме Медведчук випустив „95 квартал“ на орбіту політичної сатири».

Як Медвечук привів Квартал з малоросом Зеленським до Києва

Переглянути вкладення 14699071
Чекалкин: - "Я убежденный порохобот"
Чекалкин: - «Я позиціоную себе як порохобот»

лет 10 назад уже было после Майдана и порошенко был президентом

усе снято на мосфильме

?? Что-то у тебя все кусками и недомолвками...Вот смотри здесь какой внешний вид у Порошенка 10 лет тому назад, а что у тебя на этой подделке??
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Чекалкин: - "Я убежденный порохобот"
Чекалкин: - «Я позиціоную себе як порохобот»
Ну, это он сказал, а ты здесь при чем? Что ты этой цитатой (мычанием) хотел сказать? Объясни своими словами, если они у тебя есть..

Назад
Зверху Знизу