Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

На кого работают порохоботы?

• Автор теми Автор теми White Rabbit
  • Дата створення Дата створення
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

спрашивается, накуя так подставляться? Вроде, в политике уже дофига лет

"Новый премьер-министр Польши Дональд Туск сможет положить новое начало в отношениях между Польшей и Украиной"
"Такие лидеры как никогда нужны сегодня Объединенной Европе и западному демократическому миру. По своему собственному опыту сотрудничества знаю, Дональд Туск стремится и способен делать из невозможного возможное. Для меня он всегда был личным другом и союзником и по праву может считаться одним из "отцов" и ратификации Соглашения об ассоциации и безвизе между Украиной и ЕС"

спустя 2,5 месяца подоспели новые отношения между Польшей и Украиной

"Ми говоримо з українською стороною про повне закриття кордону для торгівлі товарами"

Ну, когда Туск был главой Европейского совета, Порошенко требовал от ЕС безвиз и получил его.
так Зеленский требует у Туска закрытие границы с Польшей?
Кстати, Туск - очень мутный деятель. Быстро согласился с *****ской версией падения самолета под смоленском, да и самого его не было там, хотя остальная военнополитическая верхушка находилась на борту

Ну, Туск сказал же, что они об этом ведут переговоры.
так, наверное Туск требует закрытия границы, а не Зеленский?
Бывший глава Европейского совета? Ну да. В ЕС же все тупые.
Тупых там нет, а есть беспринципные и расчетливые особи и таких там очень много

А зачем ему требовать? Хотел бы - закрыл и все.
так он и так перекрыл. Украинские фуры стоят перед границей
Да, я помню все ваши рассказы: Байден плохой, НАТО не нужно, в ЕС все беспринципные. Только Таежный союз спасет Украину, не так ли?
все правильно, кроме "только таежный союз спасет Украину"
Украину спасет только наличие ЯО и ракет

_nc_ohc=1WpOml_09yEAX-53wmd&_nc_ht=scontent-iev1-1.webp

_nc_ohc=LXIucojELr0AX9pGnWa&_nc_ht=scontent-iev1-1.webp

Natalia Abramova

13 ч. ·

Бережіть його українці, бережіть так, як зеницю ока-ретельно, ніжно та дбайливо охороняйте!
Бережіть так, як свою новонароджену дитину. Так, як своїх братів і сестер. Так, як своїх батьків.
Бо саме Зеленський зараз в змозі захистити все те, що нам так дорого.
Саме він зараз тримає цей Всесвіт за яйця, і вказує йому шлях до життя.
До нього цей Всесвіт тримався на волосині, стояв перед путіним на колінах і тремтів від страху.
Бо саме оцей Всесвіт- сита Європа та Захід, і привели цього недоноска-пігмея путіна, аж до його загрози ядерної війни.
Подумаєш, казали вони: Чечня, Грузія, Молдова, Крим, Донбас, Сирія... У нас-газ.
Та ми НАТО, та ми Бундестаг, та ми Євросоюз, та ми ООН, ОБСЕ, та ми такоє-сякоє, шо ого-го...
У нас-газ.
І тут повномасштабна війна в Україні, і всі блд обісрались.
Країни НАТО з таким озброєнням, таким військовим потенциалом, якого жахався весь Світ, піджав свої хвости, просто скажуть українцям-здавайтєсь!!!....
І Президенту Зеленському-тибивтік...
Як там їм відповів Зеленський? Ось вам
🖕
яневтік!
Ах ви ж ***&і, а як же "Будапештський меморандум"?
-Договоры с русскими не стоят бумаги, на которой написаны". А ваші блд. прям стоять?
Ви цю війну могли зупинити за один день, і ви знали як це зробити. Але ж не зупинили.
НАТО, а ви взагалі навіщо такі озброєнні, ви кого захищаєте? Ви взагалі вмієте воювати, чи це все понти?
Навіщо вам таке оху&ще озброєння, ви ж вже 200 років з гаком не воювали?
Ну щось там в промєжутках нємного бамбілі..
...Військово-повітряні сили США представили свій новітній ядерний бомбардувальник-"невидимку" B-21.
їїїїїї та ладна, нєужелі? Вот ета досягнення.
Welcome to the Ukraine!
💥
🔥
🚀
🚀
🚀
🚀
🚀
🚀

Бомби, снаряди, шахеди і вже так третій рік.
Мені НАТО нагадуєте, такого собі озброєного до зубів молодого золдата, який дивиться як гвалтують українську дитину, а він нічого не робить. Бо йому наказа не було.
Для всіх українців, він такий самий ґвалтівник.
В юриспруденції називається-співучасник.
ЗЕЛЕНСЬКИЙ ввійде в історію як той, хто з 95 Кварталу, шагнув аж до такої історичної місії, щоб захищати не тільки Україну, але й Всесвіт!!!!
Це просто якась незрозуміла історична загогуліна, це щось епохально нове і незрозуміло нікому.
Людина без політичного досвіду, спочатку бореться з совковим наслєдієм в своїй країні. Починає все з нуля: відновлювати армію, ремонтувати дороги, строїть лікарні, відбудовувати все те, що до нього зруйнували, наперекор тим, хто весь час його паплюжить, а хто це ?- #порошенкоіКо
Це навіть самому сміливому фантасту не змогло б прийти на розум.
Пройде років так сто, чи двісті, коли вже війн не буде. І історики всього світу не зрозуміють, ну я так сталося, що хлопець з якогось там Кривого Рогу, зміг Перемогти оцю імперію зла.
А ми то з вами сучасники знаємо, що він переміг завдяки нам!
💪
✌
🇺🇦

А месія він чи ні, про це вже напишуть в тих книгах- носіях, про які ми вже ніколи не дізнаємося.
Але ми зараз живемо поруч з ним, ми його кожен день бачимо і чуємо. Він наш світоч, і надія на Перемогу.
Мій Президент, моя Надія, моя Перемога!
💪
✌
🇺🇦

_nc_ohc=DPEWKyZkamwAX--6BVs&_nc_ht=scontent-iev1-1.webp

Назад
Зверху Знизу