Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

На кого работают порохоботы?

🟡 11:04 Відбій тривоги в Харківська область.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Куп’янський район- Харківський район- Липецька територіальна громада- Вовчанська територіальна громада#Харківська_область
  • 🟡 11:04 Відбій тривоги в Харківська область.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Куп’янський район- Харківський район- Липецька територіальна громада- Вовчанська територіальна громада#Харківська_область
Порохоботство - це не є якесь унікальне українське явище, це просто один з сучасних різновидів рабськості. Рабський спосіб думати і діяти.

Специфічною відмінністю раба-порохобота від раба звичайного (з плантацій) є те, що сучасний раб має доступ до соціяльних мереж, а відповідно має певну свободу висловлювань. Звісно, що раб не буде висловлюватись проти свого рабовласника, тому він використовує свободу слова для вихвалянь свого пана, з одного боку, і для паплюження вільних людей, з іншого.

Ненависть порохобота до вільних людей цілком зрозуміла. Адже, на відміну від африканських рабів минулого, порохобот обирає свою неволю добровільно. Порох же ж нікого не змушує лизати йому чоботи. Але бажаючих є досить багато, бо закладене в генах рабство перекриває волю духу та здатність тверезо і свобідно мислити. Тому у перервах між лизанням чобіт панові, порохобот плює отруйною ваксою у вільних людей — ворогів його пана. Поневолений кріпак прагне стати вільним, порохобот прагне стати зразковим рабом.

Ще однією особливістю порохобота є його агресивне заперечення того, що він є рабом і любить свого царка понад усе. Він не вийде на мітинг з плакатом “Обожнюю пороха”, або “порох понад усе”, натомість він буде пити з собі подібними рабами “порохо-каву” та поїдати порохо-шоколад, ретельно приховуючи свої істинні мотиви (підлабузництво до царка) і паплюжачи вільних людей, котрі все розуміють і сміються над ним. Власне, на мітинги протесту порохобот не буде ходити, бо жодні мітинги не вітаються феодалами (крім, звісно, організованих тими самими феодалами).

Чим відрізняється вільна людина від раба-порохобота? В першу чергу, відповідальністю. Вільна людина приймає на себе відповідальність за те, що робить, і те, чого не робить. Вільна людина здійснює свідомий вибір і несе за нього відповідальність. А для того, щоб здійснити вільний вибір, потрібна здатність слухати свого серця, розуму, неупереджено аналізувати інформацію, та певна сміливість-мужність.

Порохобот-раб, натомість, в усьому покладається на думку та волю його рабовласника-пороха. Він не вміє або не хоче думати. Він не хоче чути іншу точку зору. У нього, фактично, нема часу на роздуми та аналіз інформації, бо він постійно зайнятий або лизанням чобіт пана, або плюванням у “ворогів”. А відповідальність за все порохобот покладає або на царка (у випадку удачі), або на “ворогів царка, котрі розхитують трон” (у випадку поразки).

Мабуть, у кожній людині є і рабськість, і вільність. І боротьба за свободу продовжується завжди. Без тієї внутрішньої постійної боротьби за свободу людина не є людиною. Вона - просто слон, прив’язаний тонким шнурочком до дерева, котрий не намагається розірвати пута, бо він так звик з дитинства.

Якщо чоловік чи жінка кожного дня скаже хоча б одне “ні” тому, хто зазіхає на її право на волю, дане Богом, то лише тоді вона має право називатись “людиною”, а не “рабом-порохоботом”.

“Борітесь - поборете” (Т.Г. Шевченко)
Жестяк. Разложил по полкам.

• 🟡 11:04 Відбій тривоги в Харківська область.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Куп’янський район- Харківський район- Липецька територіальна громада- Вовчанська територіальна громада#Харківська_область
У пороха было гораздо больше на тот момент фактической власти, враг у ворот, кроме того, ямогу рассказать тебе как он ломал всех несогласных в парламент. Жестко и раком. Так что не пизди.

вона чо..кроль попал под раздачу..жопа болит

Все ясно.
Кроля продірявили порохоботи :D

Хай тепер мучаэться дібіл, якщо природа не дала мізків.

Рано чи пізно, всі 73% заплатять за свою легковажність\тупість.

Да он решил настроение поднять форумчанам :D
Тему в политику сносить нельзя. Закрепить в глагне или в лол

Однозначно. А то часть почитателей Зеленского куда-то растворилась в последнее время, и как-то получается что непонятно кто ж его выбирал-то. А тут сам вылез красоваться.

Зелеботство - це не є якесь унікальне українське явище, це просто один з сучасних різновидів рабськості. Рабський спосіб думати і діяти.

Специфічною відмінністю раба-Зелебота від раба звичайного (з плантацій) є те, що сучасний раб має доступ до соціяльних мереж, а відповідно має певну свободу висловлювань. Звісно, що раб не буде висловлюватись проти свого рабовласника, тому він використовує свободу слова для вихвалянь свого пана, з одного боку, і для паплюження вільних людей, з іншого.

Ненависть Зелебота до вільних людей цілком зрозуміла. Адже, на відміну від африканських рабів минулого, Зелебот обирає свою неволю добровільно. Порох же ж нікого не змушує лизати йому чоботи. Але бажаючих є досить багато, бо закладене в генах рабство перекриває волю духу та здатність тверезо і свобідно мислити. Тому у перервах між лизанням чобіт панові, Зелебот плює отруйною ваксою у вільних людей — ворогів його пана. Поневолений кріпак прагне стати вільним, Зелебот прагне стати зразковим рабом.

Ще однією особливістю Зелебота є його агресивне заперечення того, що він є рабом і любить свого царка понад усе. Він не вийде на мітинг з плакатом “Обожнюю пороха”, або “порох понад усе”, натомість він буде пити з собі подібними рабами “Зеле-каву” та поїдати Зеле-шоколад, ретельно приховуючи свої істинні мотиви (підлабузництво до царка) і паплюжачи вільних людей, котрі все розуміють і сміються над ним. Власне, на мітинги протесту Зелебот не буде ходити, бо жодні мітинги не вітаються феодалами (крім, звісно, організованих тими самими феодалами).

Чим відрізняється вільна людина від раба-Зелебота? В першу чергу, відповідальністю. Вільна людина приймає на себе відповідальність за те, що робить, і те, чого не робить. Вільна людина здійснює свідомий вибір і несе за нього відповідальність. А для того, щоб здійснити вільний вибір, потрібна здатність слухати свого серця, розуму, неупереджено аналізувати інформацію, та певна сміливість-мужність.

Зелебот-раб, натомість, в усьому покладається на думку та волю його рабовласника-пороха. Він не вміє або не хоче думати. Він не хоче чути іншу точку зору. У нього, фактично, нема часу на роздуми та аналіз інформації, бо він постійно зайнятий або лизанням чобіт пана, або плюванням у “ворогів”. А відповідальність за все Зелебот покладає або на царка (у випадку удачі), або на “ворогів царка, котрі розхитують трон” (у випадку поразки).

Мабуть, у кожній людині є і рабськість, і вільність. І боротьба за свободу продовжується завжди. Без тієї внутрішньої постійної боротьби за свободу людина не є людиною. Вона - просто слон, прив’язаний тонким шнурочком до дерева, котрий не намагається розірвати пута, бо він так звик з дитинства.

Якщо чоловік чи жінка кожного дня скаже хоча б одне “ні” тому, хто зазіхає на її право на волю, дане Богом, то лише тоді вона має право називатись “людиною”, а не “рабом-Зелеботом”.

“Борітесь - поборете” (Т.Г. Шевченко)

Вот пара минут на автозамену, а в тексте появился смысл:цехф:

Давай, отбивай бабло опзж, пиши, помоги пацанам прийти к власти. Понимаешь, когда каждый день людям говорят что все дерьмо люди в дерьмо верят. Итог -опзж. И все. Так что трудись на их благо. У тебя выходит.

Я понимаю, что работа на купи продай способствует деградации. Но все же я уже написал - что если так судить, что бабло жопы до 19 года отбивал ты. Ну критиковал же порошенко... А теперь кричишь - что не смейте критиковать клоуна, хотя там сразу было вижно, что маленькое тупое и закомплексованное чмо. Причем в прямом смысле до этого работал клоуном у пидарасов. Плясал на днюхах у всяких суркисов.

Но опять же, если бы у тебя хоть какие то мозги остались - ты бы смог подумать, а так...

У пороха было гораздо больше на тот момент фактической власти, враг у ворот, кроме того, ямогу рассказать тебе как он ломал всех несогласных в парламент. Жестко и раком. Так что не пизди.

Ага-ага. А зеленский, который получил 240 вместо - 130 - ну просто ничего не может. Так может за этого импотента не надо было голосовать?

Тем более я написал - что то я не слышал от таких как ты обвинений к зеленскому, что медведчук или гепа не сидит до сих пор. Да ты и сам понимаешь, что это чмо такоко точно не сделает.

Я понимаю, что работа на купи продай способствует деградации. Но все же я уже написал - что если так судить, что бабло жопы до 19 года отбивал ты. Ну критиковал же порошенко... А теперь кричишь - что не смейте критиковать клоуна, хотя там сразу было вижно, что маленькое тупое и закомплексованное чмо. Причем в прямом смысле до этого работал клоуном у пидарасов. Плясал на днюхах у всяких суркисов.

Но опять же, если бы у тебя хоть какие то мозги остались - ты бы смог подумать, а так...

Как бы я не критиковал порошенко, я в жизни не опускался до перехода на личности. Це огидно. Исключительно по делу. А тебя читать просто противно. Какой бы ни был у нас президент, он президент моей Украины, если ты его считаешь тупым закомплексованым чмом, ты и мою страну такой считаешь.

Ну что 25% добились своего? Поздравляю.
Согласно ему, за ОПЗЖ проголосовали бы 22% избирателей, если бы выборы в Верховную Раду состоялись в начале октября.

Знаю многих который в 19 в первом туре за бойка голосовали а во втором за зеленскаго лишьбы не порошенко. И сецчас если у них спросить за кого сейчас - уныло бубнят что за зеленского все равно бы проголосовали

так что порохобыты тут никаким боком. ну и зепрез показал себя вовсей своей красе. Как в кино не получается - а этого так все за него голосовавшие ждали

И ни одного не знаю кто был за порошенко и будет теперь за бойкахуйока голосовать

И да, полез посмотреть, что же за рейтинг смотрел кроль.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Естественно тот, который ему нравиться. Потому что тот же кмис дает другую цифру.

Но ладно, по этому рейтингу, как там можно видеть - у ЖОПЫ 138 мест. И все. Остальные (если считать слуг типо проукранскими - все же боле-менее проукраинские)

Как бы я не критиковал порошенко, я в жизни не опускался до перехода на личности. Це огидно. Исключительно по делу. А тебя читать просто противно. Какой бы ни был у нас президент, он президент моей Украины, если ты его считаешь тупым закомплексованым чмом, ты и мою страну такой считаешь.

Не твою страну, а нашу. И я ее такой не считаю. А читаю только некоторых личностей. Некоторых с форума и некоторых а некоторых с власти.

Хотя в чем то ты прав, переход на личности - это эмоции. В идеале надо без них. Но я увы, совсем не идеальный.

P.S. Я тут вспомнил - особый сюр слышать обвинение в работе на жопу от человека, который сморит прорашкинского шария.

И да, полез посмотреть, что же за рейтинг смотрел кроль.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Естественно тот, который ему нравиться. Потому что тот же кмис дает другую цифру.

Но ладно, по этому рейтингу, как там можно видеть - у ЖОПЫ 138 мест. И все.

Через три недели местные выборы. Вот все они покажут. Даром прошли твои усилия или нет.

Знаю многих который в 19 в первом туре за бойка голосовали а во втором за зеленскаго лишьбы не порошенко.

Что значит многих? Да практически вся вата голосовала за зеленского. Тоесть за зеленского голосовала не только вата, но вот вата - вся. Это можно просто взять результаты по областям посмотреть.

Я больше скажу, эта же вата проголосует и сейчас за зеленского, елси будет выбор между ним и порошенко.

Через три недели местные выборы. Вот все они покажут. Даром прошли твои усилия или нет.

Ну твои усилия не прошли даром еще ранее, и теперь жопа еще более открыто в москву катаеться и ведет еще более антиукраинскую политику, чем при порошенко. Потому что твои усилия помогли прийти к власти вообще полному ничтожеству.

Не твою страну, а нашу. И я ее такой не считаю. А читаю только некоторых личностей. Некоторый с форума и некоторых а некоорых с власти.

Хотя в чем то ты прав, переход на личности - это эмоции. В идеале надо без них. Но я увы, совсем не идеальный.

P.S. Я тут вспомнил - особый сюр слышать обвинение в работе на допу от человека, который сморит прорашкинского шария.

То ты попутал. Мы не в ссср чтоб пресекать всякое инакомыслие. Или ты в ссср? Или в раше живешь? Там тоже не любят мысли никого кроме хуйла и придворных клоунов? Тебе хочется, чтоб как в раше?

То ты попутал. Мы не в ссср чтоб пресекать всякое инакомыслие. Или ты в ссср? Или в раше живешь? Там тоже не любят мысли никого кроме хуйла и придворных клоунов? Тебе хочется, чтоб как в раше?

Конечно не в ссср. И даже должны быть толерантный к гораздо более глупым. Потому что когда у человека одно прорашенское говно в виде жопы - это плохо , а второе прорашенкое говно в виде шария - это хорошо и просто другая точка зрения - то этом человек заслуживает толерантного отношения. Как к человеку с ограниченными возможностями. Умственными.

Что значит многих? Да практически вся вата голосовала за зеленского. Тоесть за зеленского голосовала не только вата, но вот вата - вся. Это можно просто взять результаты по областям посмотреть.

Я больше скажу, эта же вата проголосует и сейчас за зеленского, елси будет выбор между ним и порошенко.

Что значит многих? Да практически вся вата

Ну я за всех не могу сказать, не знаю

Я больше скажу, эта же вата проголосует и сейчас за зеленского, елси будет выбор между ним и порошенко

есестно. Клоунпрезедент. 2 сезон :D

все ждут что пороха посодяти конфискуют все и изберателям зеленскаго раздадут .

Как в свое время ждали что чапаев не погиб а таки выплывет в кино :D

Ну я за всех не могу сказать:D

Так я тоже не знаю, я взял чисто математически по результатам выбором с разбивкой на регионы. Потому взял результаты за януковича... И удивительное дело...

Назад
Зверху Знизу