Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
Зеленский мiни став виробляти ? Я не знав...а щось про браковані міни вд зеленсько для зсу буде?
А хіба зареєстровані в Нідерландах тут нічого не платять?Бо реєстрація у Нідерландах. Податки в Україні ? Ні, не чули 👀
А хіба особисто ти хоч щось знаєш??Зеленский мiни став виробляти ? Я не знав...
А ти ?А хіба особисто ти хоч щось знаєш??
Собака гавкає, а караван іде.тяв, тяв...
Похотливый, а ничего что это было аж в 2009 году и он не мог принимать самостоятельные решения по этому поводу?? И может ты скажешь, что ты еще будучи дошкольником все эти события предвидел?))Порошенко вимагав врахувати інтереси росії, виступаючи за розміщення ЧФ рф в Криму: рідкісне відео, - УНІАН ()⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Журналісти викрили нові епізоди держзради Порошенка. Перед анексією Криму він лобіював продовження базування Чорноморського флоту рф, щоб заробляти на ремонтах кораблів окупантів. «Гетьман» особисто пропонував росіянам модернізувати їхній військовий флот на заводах у Севастополі, одним із яких володів сам.
Як відомо, Порошенко обвинувачується у державній зраді за здачу інтересів України, крадіжку нафтопроводу та торгівлю вугіллям з ОРДЛО. Ще раніше, під час здачі Криму під ЧФ рф «сивочолий» заявив: «Я хотел бы задекларировать: Киев как и москва не хотят пересмотра базовых соглашений по Черноморскому флоту».
тебя можно поздравить с возвращением на хф, а то прям перестал писать совсем....Если про санкции правда то Порошенко можно поздравить с возвращением в политику.