4000 грн на місяць

Мєдвєдєв 45%

• Автор теми Автор теми CesarGeorgiy
  • Дата створення Дата створення
Статус: Офлайн
Повідом.: 2469
Мєдвєдєв 45%

Намає зараз часу шукати в неті, але по тєліку бачив, що Мєдвєдів має рейтинг 45%...

Скільки там ВЄЛЄКАЯ РОСІЯ отримала? Ой, єдиная...

Вони ж десь 60% отримали. Питання де ще 15% загубили?

Зявився час: https://www.kharkovforum.com/showpost.php?p=2240341&postcount=8

Останнє редагування:
На выборах будет 75-85%

ТС:
какая связь?
не показывай свою полит безграмотность
а че ж за юща сколько проголосовало? 50? а за НУНС? 10? 15?где же еще 35?
многие голосовали за единую россию изза путина.

Мля, вы вспомните голубые "пэрэдвыборни опытування", скока там за Янука давали?

ТС:
какая связь?
не показывай свою полит безграмотность
а че ж за юща сколько проголосовало? 50? а за НУНС? 10? 15?где же еще 35?
многие голосовали за единую россию изза путина.

А ти не порівнюй українську політику з російською!!!

У нас не вистачає одного слова одної людини, щоб всі кинулись голосувати за когось!!

До того ж твої циври хня на посному маслі!!!

Ющенко 50% в 2004 році отримав, а НашаУкраїна (не 10) 14,15 в 2007!!! Три роки різниці!!

єдиная росія, скільки там, 60% на початку грудня 2007, мєдвєдєв в середені грудня 2007 го 45% пройшло пів місяця!!!

От тобі цифри!!

А тепер подмай і скажи, скільки отримає мєдвєдєв в березні 2008 го?

я напишу тебе еще раз. без путина ЕР набрала бы еще меньше.ты задавал вопрос - где делись 15 процентов я тебе отвечаю - они у путина.и если путин , как собственно и оъявлено пойдет премьером, поверь мне, медведев свои 60 наберет.

ОНОВЛЕННЯ

:іржач: Немае в нього часу!? Ти ба!! А срати на форумі е!!!

Не приписуй іншим свої якості!!!!!!!!!!!!!

- Піджак? Нах.. піджак!! -скида піджак- Беріть, мнє нє нада!
Дивиться на ноги.
- Кальоса? Нах.. Беріть, все беріть! Їжте! (С)

Це так, для загального огляду:
Посилання видалено

Тут подробиці від офеційного джерела інфи:
Посилання видалено
Посилання видалено

А це тенденції того, як робиться рейтинг мішкє:
Посилання видалено

я напишу тебе еще раз. без путина ЕР набрала бы еще меньше.ты задавал вопрос - где делись 15 процентов я тебе отвечаю - они у путина
Правельно мисліш!!! От мені й цікаво, чому у мєдвєдєва, якого путін вже підтримав рейтинг лише 45% (путіна не враховували в опитуванні!!!)
.и если путин , как собственно и оъявлено пойдет премьером, поверь мне, медведев свои 60 наберет.

Причинно-наслідковий звязок зберігай!! Спочатку мєдвєдь президент, а потім вже путін премєр!!!!!

если путин съедет с премьерства до выборов, то шасны медведева падают. кстати, у меня есь мысль, что он не будет долго премьером.. сам уйдет.

если путин съедет с премьерства до выборов, то шасны медведева падают. кстати, у меня есь мысль, что он не будет долго премьером.. сам уйдет.

ДА!!! Класно!!!

Нещодавно була передача по RTVI : ЭхоМосквы з якимось журналістом. Дуже спокійна, розумна та інтелегентна людина. Так от він розповідав, що хотів з кимось сперечатись, про те, чи залишиться путін, чи піде!
Йому доводили авторитетні люди, що путін піде. До парі не дійшло, але тепер, виходить, що він переміг, бо путін лишається!!!

От і мені цікаво, чи готовий ти поставити нате, що путін "съедет"???
Я б на твоєму місці не ризикував!!! ТОй хто йде, втрачає, і в росії і у нас і будь де, це небезпечно для сімейного бізнесу!!! Домаєш ввп вже вистачає грошей???

это слив противников путина.
на данный момент:
конституция не изменена. все по закону.какого хуя кому бы то ни было указывать путину - быть ему премьером или нет?
если бы я был судьей этого спора - моя позиия - путин ушел. никакого третьего срока, никакого нац лидера туркменбаши.
повторю - на данный момент. но я думаю что изменений и не будет. в конституции.
так чтото что путин остался это жалкие потуги проигравших.

это слив противников путина.
на данный момент:
конституция не изменена. все по закону.какого хуя кому бы то ни было указывать путину - быть ему премьером или нет?
если бы я был судьей этого спора - моя позиия - путин ушел. никакого третьего срока, никакого нац лидера туркменбаши.
повторю - на данный момент. но я думаю что изменений и не будет. в конституции.
так чтото что путин остался это жалкие потуги проигравших.

Можна посилання зберегти, щоб навесні вам в пику кинути?????
Путін буде премєром не тому, що йому скажуть, а тому, що йому самому це потрібно!!
От і подивимось на вашу демократію в отдєльно взятой странє!!!

дядя веди себя прилично, в пЫку бросай своим друзьям..
можно посприть на 10 баксов.. что путин не изменит конституции. и он не будет президентом на 3 срок. по крайней мере не сразу.
если обговорим детали оплаты, то я не прочь.

дядя веди себя прилично, в пЫку бросай своим друзьям..
можно посприть на 10 баксов.. что путин не изменит конституции. и он не будет президентом на 3 срок. по крайней мере не сразу.
если обговорим детали оплаты, то я не прочь.

А на те що він вознесеть при житті поспорити не хочеш????

Коли мова пішла, що путін буде змінювати конституцію??? Сам собі щось придумав, а я мушу з тобою сперечатись???

Путін буде премєром, а ти висловив в цьому сумнів, от про це можемо сперечатись!!!!

хорош Медведа поливать. раньше времени. :-) дайте Медведу шанс. В конце следующего лета можно будет подводить первые итоги.

я написал: " у меня есь мысль, что он не будет долго премьером.. "

ты написал : "Можна посилання зберегти, щоб навесні вам в пику кинути?????"

если твои манеры вести спор таковы, то могу лиш посочувствоват'....

хорош Медведа поливать. раньше времени. :-) дайте Медведу шанс. В конце следующего лета можно будет подводить первые итоги.
А что его поливать, какая разница кто? Все равно власть останется у кэгэбистской сволоты.

я написал: " у меня есь мысль, что он не будет долго премьером.. "

ты написал : "Можна посилання зберегти, щоб навесні вам в пику кинути?????"

если твои манеры вести спор таковы, то могу лиш посочувствоват'....

Ти написав "и если путин , как собственно и оъявлено пойдет премьером, ..."

Я відповів: "Правельно мисліш!!! "

Такшо давай без виривання контексту, бо я теж так вмію.

А що до "в пику", то це не є образа!! Вчи українську - поможе для розуміння "манеры вести спор"!!! Чи ти хотів щоб я матом ругався?

А что его поливать, какая разница кто? Все равно власть останется у кэгэбистской сволоты.

Так в тому то й питання, чи не виросте з цього ліліпутика новий наполеон!!!

А мєдвєдєв сам себе поливає!! ще до обрання почав. Достатньо тільки росканали подивитись!

Назад
Зверху Знизу