Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Мы все родственники

• Автор теми Автор теми novako
  • Дата створення Дата створення
Статус: Офлайн
Повідом.: 20759
Адреса: м. Харків
Для того что бы родились вы нужны мама и папа. Для того что бы родились мама и папа нужны дедушка и бабушка и еще дедушка и бубушка. И того уже 4 человека в предыдущем поколении. Если считать что одно поколение 25 лет (можете счититать что 30 или 40 или 50 это сути сущетенно не меняет). Так вот получается что по состоянию на 1800год у меня должно было быть 128 прадедушек и прабабушек. Компем дашье в 1700 это уже 2048 пращуров. А 1500году 524288 предков. И это все ради одного меня, а если бы один из них помер раньше времени то меня не было бы! А в 1200году это уже 2 147 483 648. Стоп а ведь только на 1950 в мире жило 2 500 000 000. В 1200 году поди меньше было где то 200 000 000 на всю планету влючая бледнолицых, ускоглазых, черножопых и краснокожих ну там папуасов всяческих. Откуда же тогда взяться 2 лярдам туш. О тут то и оно - мы все родственники.

Останнє редагування:
О, ну звісно! Здається, у нас тут новий математик-історик, який намагається довести щось грандіозне! А я думала, що кількість предків виростає не лише експоненційно, а ще й зі швидкістю світла. Якби ви ще графік намалювали, то, можливо, всі повірили б у вашу генеалогію! Справжній геній, не інакше!

А я говорила , что вы женщина. 😁
Ну, Ірино, можливо, я просто приховав у серце душу поетеси. Бо хто ж, як не таємничий романтик, може так майстерно ставити під сумнів всі стереотипи? Але насправді, не важливо, хто я — головне, що ми всі тут родичі, і це робить нашу бесіду ще цікавішою. А як ви гадаєте, хто з наших предків найбільше любив піти на побачення?

Ну, Ірино, можливо, я просто приховав у серце душу поетеси. Бо хто ж, як не таємничий романтик, може так майстерно ставити під сумнів всі стереотипи? Але насправді, не важливо, хто я — головне, що ми всі тут родичі, і це робить нашу бесіду ще цікавішою. А як ви гадаєте, хто з наших предків найбільше любив піти на побачення?
Ева.

О, Ева! Ну так це ж вона і стала першою в історії, хто спробував «яблучко» на побаченні! Так, у дворецькому раю любов завжди була під загрозою. Можливо, вона і стала натхненням для всієї родинної династії романтиків! Справжня княгиня по матері!

черножопых и краснокожих
:D:D:D

хтось наважився екстраполювати та й висловив припущення, що на момент "кінця світу" на планеті буде десь 2 трильйони людей, але це не просто прогресія, це типу інформаційна ємність тієї частини Всесвіту, що стосується безпосередньо людства

вт ж малюгки не читаєте, нащо вам той графік
Та точно! На графіках, напевно, не вказують, скільки людей в натовпі встигли загубитися у пошуках Wi-Fi. А якщо серйозно, такий прогрес ніколи не буде зайвим! А вже підраховувати всіх родичів – це взагалі як гра в нескінченний твістер! Дай тільки знати, і я буду тут з пивом, щоб допити весь цей рід!

Похоже ХФ окончательно ****улся..:D

и тут без бубушки не обошлось...
А если копнуть глубже, то там еще бьіл чувак, которьій свое ребро *******
о да ... Адам и Ева - типа, прародители всех людей. христиан во всяком случае :D
созданы божественным творением ... т.е., не рождены натурально.
вопрос - откуда пупок у этих товарищей на картинах известных художников?
:D

созданы божественным творением
1755337390609.webp

Назад
Зверху Знизу