Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

МУЗИЧНИЙ мать его DJUICE-ФЕСТИВАЛЬ

• Автор теми Автор теми torimaynard
  • Дата створення Дата створення
Статус: Офлайн
Повідом.: 293
МУЗИЧНИЙ мать его DJUICE-ФЕСТИВАЛЬ

:)Музичний DJUICE-фестиваль

В рамках проекту «DJUICE об’єднує!»

Харків завжди славився як студентська, молодіжна столиця України. Міжнародний молодіжний мобільний бренд DJUICE, в рамках проекту «DJUICE об’єднує!», проводить в твоєму місті «Музичний DJUICE –фестиваль».

Мета проведення Фестивалю - об'єднання в одному культурному просторі талановитих молодих виконавців і гуртів різних музичних напрямків і стилів.

Посилання видалено

я вот заценил и подумал ...
а почему бы ребята наши не устроить там настоящее мясо???

почему бы не собратсо нашим Nu-Fuel, 7 pos И т.д ... и не ворватсо?
поддержку народ сделает думаю ...

думаю, они просто мечтают попасть на "наше радио" :D :D :D

да нафиг "Наше Радио"
прикинь ...флажки ди-джус и мош, мош, мош...

ага варвёшьси ты к ентим мажорам,... милиция астановить....:)
там сидят в атбори украинокосноязычныи засранци и прапускають тудой токка пианерския письни..:) на риднай мови....

ага варвёшьси ты к ентим мажорам,... милиция астановить....:)
там сидят в атбори украинокосноязычныи засранци и прапускають тудой токка пианерския письни..:) на риднай мови....

"Якщо твiй гурт гра молодiжну мюзiку рееструйся...":D

попробовать можно, лишь бы желание было

ну попробовать однозначно стоит ;):yahoo:

было бы конечно весело, но я думаю врядли там тяжелую музыку будут брать.... думаю что там будут все группы типа Лямур

Ну отправим мы заявку и шо?

было бы конечно весело, но я думаю врядли там тяжелую музыку будут брать.... думаю что там будут все группы типа Лямур

2. Попередній відбір

2.1. До участі у Фестивалі запрошуються професійні й самодіяльні музичні колективи, що представляють на високому художньому рівні всі напрями сучасної молодіжної музики.
Учасниками Фестивалю можуть бути особи в віці від 18 до 35 років станом на 1 листопада 2007 року, що мешкають у м. Харкові й Харківській області.

Посилання видалено

гыыггы:D

думаю придёцца репертуар сменить в стиль Элен и Ребята

на наталку махилеффску...:)

Вот, уважаемые казлакорщеги, тот самый показатель вашего профессионализма и необходимости вашей музыки ! ;)

24 листопада 2007 року закінчився попередній відбір учасників «Музичного DJUICE-фестивалю». Члени відбіркової комісії відзначили професіоналізм і якість представлених на конкурс робіт. За підсумками підрахунку балів, для трансляції в ефірі радіостанцій «Наше Радіо» і «Гала Радіо» відібрані наступні колективи:
1. «Эндрю»
2. «Vival`Di»
3. «RedRum»
4. «Лямур»
5. «BESSOVEN»
6. «2 Дня»
7. «П@п@ Карло»
8. «CORVUS»
9. «TRAFFIC»
10. «ROZMARY»
11. «Догма»
12. «Tim Grin»
13. «Свентояр»
14. «Сомалла»

это ****ец.... не хочется даже коментировать то - каким хуем мы там оказались.. :(

Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу