Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Мужики, как оно там, когда за 40?

• Автор теми Автор теми Egyensúlyi
  • Дата створення Дата створення
Она - одета
fah9fb.gif

всем сладких снов

всем сладких снов
Спокойной ночи :)

она наблюдает за интеллектуальной бЕсидой:)
Полагаю, наиболее интеллектуально - молчание :)
Во-первых, оно даёт возможность подумать. Во-вторых, оно не мешает думать собеседникам. В-третьих, это - проявление уважения к визави, понимание того, что они и сами додумаются до всего, что я могу им сказать...
Ну и - для чего слова? Сотрясти воздух?.. :)

gaeg8d.webp

всем сладких снов

уже уходите?:confused:)

Ну и - для чего слова?

дык по мне, я ж вообще б словеса запретила. А кто не понял мыслеформу... я не виноватЪ:)

А так, да, сегодня всё так чинно на страницах темы, любо-дорого глазеть:)

уже уходите?:confused:)

дык по мне, я ж вообще б словеса запретила. А кто не понял мыслеформу... я не виноватЪ:)

А так, да, сегодня всё так чинно на страницах темы, любо-дорого глазеть:)
:) я думаю о тебе хорошие мысли. Яркой тебе ночи

Караченцов опять в ДТП разбился, ровно 12 лет прошло почти день в день в день, или таки и день в день... и опять голову повредил.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Українець Роман Бєлкін створив сервіс Cardiomo для спостереженням за станом серця, дихальних шляхів людини, для вимірювання температури її тіла.

Cardiomo кріпиться до тіла за допомогою електродів, робить кардіограму. Якщо у людини виявлені якісь порушення, система відправляє на мобільний повідомлення.

вій пристрій розробник представив на виставці CES 2017 у Лас-Вегасі, повідомляє startup.ua.

"Протягом 4 днів ми постійно спілкувалися з відвідувачами, розповідали про Cardiomo, показували пристрій в роботі (я ношу Cardiomo постійно) і відповідали на запитання. Практично кожен, хто підходив до нашого стенду, хотів придбати Cardiomo одразу на виставці, але оскільки тоді ми випустили лише 10 пристроїв, які постійно тестуємо, запропонували залишати передзамовлення на нашому сайті. У підсумку ми отримали з виставки вже більше 60 замовлень", – розповіла співзасновниця стартапу Ксенія Бєлкіна.

0ebf81a-dodatok-cardiomo.webp

Назад
Зверху Знизу