Тримай себе в руках! Це все чоловіча солідарність. А Ви як думали?держи себя в руках! это все мужская солидарность...

Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Тримай себе в руках! Це все чоловіча солідарність. А Ви як думали?держи себя в руках! это все мужская солидарность...

ты русский выучи - *** болотное.Отлично! Будешь моим помошником!
а мы бабу снежную слепили почти всем двором
Здоровенная такая получилась
Хвастаюсь![]()

ты русский выучи - *** болотное.
как слова правильно писать.
у ХФ все таки - репутация.
а набирая таких как ты, *****ов, Дима, дискредитирует ее.
так понятно?
ты русский выучи - *** болотное.
как слова правильно писать.
у ХФ все таки - репутация.
а набирая таких как ты, *****ов, Дима, дискредитирует ее.
так понятно?
не подводи его.
Соломон-♥;58480958 сказав(ла):Тримай себе в руках! Це все чоловіча солідарність. А Ви як думали?![]()

.
а набирая таких как ты, *****ов
та не Серж, все норм.Лешка, не гони.
И в жизни, и в Теме все в порядке.

Соломон-♥;58480974 сказав(ла):Файно, треба і нам повторити...![]()

Завжди скажуть прямо, але якщо Ви сильно вимагаєте неможливе, то щоб не образити намагаються викрутитися ...почему мужчины часто ищут причины -почему они не могут и не делают, вместо того, чтобы честно сказать- не делаю, потому, что не хочу.. и это касается всего..

Соточку кон'ячку і полегшає. Вік дає мудрість і смуток, що все проходить...Грустно на форуме стало. Как-то

здесь милые люди собрались.Репутация помойки у хф уже давно.
Ще які. Ви - російський, а спілкуватися державною не бажаєте. З Вас пляшка коньяку при зустрічі...Ко мне претензии есть?

Погоджуйся і виправляйся...Я ж исправлю, если соглашусь.

без питань - віддам всіМуля тобі, ти-мні. мені можно їх багато

Соломон-♥;58481082 сказав(ла):Соточку кон'ячку
Жартую, Ви не п'єте. А іноді треба. Ось і намагаюся себе змусити, потрібно навчити себе розслаблятися...Вы не наблюдательны