Статус: Офлайн
Повідом.: 40343
Повідом.: 40343
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Украина может остаться без медработников. Польша активно переманивает врачей, отменив подтверждение диплома и повысив зарплаты в разы
Борис Грінченко – Землякам (1898)![]()
![]()
вот, немцы сохранили. Для истории
А пiсля Днiпра - нi?
Да Вы, батенЪка сепаратистЪ.
точно.Понаехали... ну, это не надолго.
Нет, разумеется. Хотя, всё делопроизводство в в.ш. вёл исключительно на украинском. Я преподаю с 2004го. Тогда ещё не было таких требований, но было понятно, к чему идёт. Потому не было смысла писать на русском.Навчатися Борис Грінченко вступив до Харківської реальної школи. На той момент Харків був активним містом з антицарською діяльністю народників.
У селі Олексіївка (нині це територія Перевальського району Луганської області) родина Алчевських відкрила школу, де навчання велося українською мовою. У цьому закладі й викладав Борис Грінченко. Після виходу Емського указу українська мова у школі була заборонена. Христина Алчевська обрала: краще хоча б російською, але дати освіту більшій кількості дітей, ніж взагалі не викладати.
А ось Борис Грінченко притримувався іншої думки. Через конфлікт викладач був змушений покинути школу та переїхати на Чернігівщину.
ти теж викладав виключно українською?
Учитывая статистику, уедут скорее прозападные.точно.
часть донбасян уже уехала.
надеюсь что и остальніе, их поддерживающие свалят
Кайлаш Сингх из Индии отказался мыться, пока у него не родится сын. У Сингха уже 7 дочерей, и он не мылся более 40 лет.
вот не люблю я юродства
- Доктор, вот уже пять лет, как я не сплю с женой.
- А сколько вам лет? - 65.
- Это возраст, батенька, возраст.
- А вот соседу 75, он говорит, что ежедневно...
- Ну, и вы говорите.
![]()
а вот это - святое, ага
и 25 сантиметров
и поправлять время от времени что-то там на уровне колена