Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
Ат, здається мені, пан трохи перебільшує... ну як воно - тріщить... так. Потріскує. Тихесенько так, потріскуєЗа 40? Знаю, як у 65.....От у 70 - ніяк. У 40 --гребля тріщить.
В сети распространили поддельные фото более 100 тысяч обнаженных женщин, их одежду искусственно убрали с фотографий из соцсетей.
FACEBOOK INC
1601 WILLOW ROAD MENLO PARK, CA 94025
www.facebook.com
[email protected]
Шановний користувач Facebook:
В рамках корпоративної соціальної відповідальності Facebook на тлі пандемії коронавірусу (Covid-19) Ваш обліковий запис Facebook був обраний ініціативою Чан Цукерберга для отримання суми в розмірі $220,000.00USD (двісті двадцять тисяч доларів Америки).
Ініціатива Чан Цукерберга є основною платформою, через яку засновник Facebook (Марк Цукерберг) інвестує в філантропічну діяльність. Facebook підкреслює розвиток людського капіталу, освіту та технології, наукові інновації, рівні економічні можливості для всіх і соціальну справедливість.
Ви порадите заповнити наступні деталі для обробки вашої претензії.
Повні імена:
Країні:
Гендерні:
Вік:
Номер телефону:
Окупації:
Ця інформація повинна бути направлятися на Facebook Корпоративна соціальна відповідальність Контактна адреса [[email protected]]
З точки зору Політики конфіденційності Facebook, Ви порадите зберігати свій виграш конфіденційним до тих пір, поки ваші претензії не надійшли.
Особлива подяка.
Офіс Президента
Генеральний директор Facebook
Пан Марк Цукерберг
[email protected]
я на работе постоянно
кручусь как белка в колесе
уже зазубрины на ржавой
косе
© сафо & лыжа
за это всё мы их и любим - они совсем другие. Но, мне кажется, в последнее время мужчины и женщины стали одинаковыми. Вместо того, чтобы быть разными полюсами.
То є так, друже мій... нестямний..."Чтобы зло окончательно победило, с ним надо бороться, поэтому у хорошего человека - лицо корявое, как жизнь" (Ю. Мориц)"
Щоб перемогло, треба боротися з ним?
Цікава позиція....
Академик РАН опроверг данные о распространении коронавируса детьми
У кого-то стальные я..ца. Это - общественная подставка для гиперэкстензии.