Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

MovieMania 20: Эстетика стимпанка или вперед, в прошлое!

• Автор теми Автор теми goto
  • Дата створення Дата створення

..

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    7
  • Опитування закрито .
Кажуть, що це - фільм з елементами стімпанку. Щось в цьому є...
Раз ТС так обмежує умови гри, то хай буде для різноманітності.

Братство вовка/Le Pacte des loups/2001

Братство вовка/Le Pacte des loups/2001
Сомнительно... Де там механика и все такое? Я просто фильм не смотрела, а по трейлеру не видно...
Но пока пусть побудет. Думаю, придется где-то на 5-6 день определиться, набираем мы много фильмов или недостаточно... Пока будем накапливать. :)

Це фільм-стімпанк, з розряду - знайди в ньому стімпанк)))
Нічого не зрозуміла! Що ви хотіли сказати? Я висловила прохання у стартпості надати відео, що вказувало б на приналежність до стімпанку. Ви стверджуєте, що цей фільм - то є стімпанк, а довести те повинна я?
Навіщо ця фраза в принципі? Ви впевнені, що цей фільм належить до стімпанку - нехай так буде. Але ж Ви самі сумніваєтесь, начебто...
Кажуть, що це - фільм з елементами стімпанку.

Дуже всіх прошу, якщо моє втручання не обов'язкове - не цитуйте мене. Зайві сповіщення дуже відволікають та примушують відповідати... :(

Спасибо за понимание!

О, вспомнил первый стимпанк в своей жЫзни

Тайна острова Бэк-Кап / Vynález zkázy / 1958, madmik

Кажуть, що це - фільм з елементами стімпанку. Щось в цьому є...
Вибачте, але нiчого в цьому нема, як нема i стiмпанку у Le Pacte des loups.

Це фільм-стімпанк, з розряду - знайди в ньому стімпанк)
Ви знайшли? :)
Le Pacte des loups дуже вiльна псевдоiсторична адаптацiя явища Жеводанського звiру. В кращому разi що там можна видiлити iз технологiй - такседермiю.

Якщо не вирiшили, що виставити можливо звернете увагу, наприклад, на Мiсто Ембер. Так, воно дитяче, але це добра й повчальна казка у захопливому яскравому антуражi.

Город Эмбер/City of Ember/2008

Пара и правда не будет, зато будет много электричества и лампы, лампы, лампы..
И да, он похож на Город затерянных детей :)

Якщо не вирiшили, що виставити можливо звернете увагу, наприклад, на Мiсто Ембер.
Я можу виставити з десяток фільмів, які я вважаю шлаком. Але шлак мені виставляти немає бажання.
Замість Ембера я б краще виставив один з найгірших фільмів Джекі Чана - Навколо світу за 80 днів. Але не хочу виставляти відвертий шлак.

Замість Ембера я б краще виставив один з найгірших фільмів Джекі Чана - Навколо світу за 80 днів. Але не хочу виставляти відвертий шлак.
Так виставляйте, але навiщо порушувати прохання щодо жанрiв? :незнаю:

в Le Pacte des loups стільки ж стімпанку, скільки комедії в рядянській Безіменній зірці..

O rly? :D В такому разi чи не були б ви такi ласкавi зробити повний розбiр Le Pacte des loups як представника жанру стiмпанк? :)

В такому разi чи не були б ви такi ласкавi зробити повний розбiр Le Pacte des loups як представника жанру стiмпанк?
А чому б вам замість розбору Le Pacte des loups не виставити в гру декількох власних кандидатів?

пока народ думает соберу для наглядности то что уже заявлено в один пост. :)

Бразилия / Brazil / 1985 goto
Хранитель времени / Hugo / 2011 goto

Лига выдающихся джентльменов/The League of Extraordinary Gentlemen/2003 LANA_kha26
Назад в будущее 3/ Back To The Future, Part III/1999
Прести́ж/The Prestige/2006 LANA_kha26

Wild Wild West/Дикий, дикий Запад/1999 ZЗоя
The Golden Compass/Золотой компас/2007 ZЗоя

Сховище 13/Warehouse 13/2009-2014 Geralt z Rivii*тут стоят тапки Геральта. :)
Кін-дза-дза!/Кин-дза-дза!/1986 Geralt z Rivii
Ван Хелсінг/Van Helsing/2004 Geralt z Rivii
Братство вовка/Le Pacte des loups/2001 Geralt z Rivii

Город потерянных детей / La cité des enfants perdus / 1995, madmik
Тайна острова Бэк-Кап / Vynález zkázy / 1958, madmik

Шерлок Холмс /Sherlock Holmes / 2009 Август
Шерлок Холмс: Игра теней /Sherlock Holmes: A Game of Shadows / 2011 Август

Город Эмбер/City of Ember/2008 Nevil

Якщо назад у майбутнє - 3 - це стімпанк. То тоді ж можна й Івана Васильовича до стімпанку віднести?

Назад, в будущее 3, на мой взгляд тянет на стимпанк, как минимум по формальным признакам. Паровоз там - главное действующее лицо, причем с гипертрофией его, паровозных функций, есть стилистика с элементами ретро, и есть вот этот "панк" - такой фан, немного стеб, все чересчур...
А в Иван Васильевиче... Ну разве что металлические множественные ручки в машине времени... В принципе, обсуждаемо :)

«Небесный капитан и мир будущего» - Sky Captain and the World of Tomorrow-2004
gj2hjc.webp

Машиина вреемени -The Time Machine-2002
e8hejf.webp

Третий хочу поставить с кэпом Нэмо, не решил какой, сюжет подходит, фильмы по отрывкам, не смотрел все.
Видео, традиционо , поставить не могу, памажите кто может. :)

Назад
Зверху Знизу