Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
)) *а кто тут в цари крайний..? никого? так я первый буду!*(с)кто в создатели следующей темы крайний? ...
)) *а кто тут в цари крайний..? никого? так я первый буду!*(с)
толпы/толчеи не наблюдается))
есть идеи?![]()
Якщо крайніх немає, за мною не займатикто в создатели следующей темы крайний? ...
Якщо крайніх немає, за мною не займати
Можу наступну повести гру, не питання
Ця в нас же ж триває до 16-го травня?!!
эээм. в смысле..?Зоя, ти пам'ятаєш, що сьогодні о 18:33 закінчується голосування по ММ-2?
эээм. в смысле..? ... голосовалка то нА год, кроме шуток
а. ты об этом..За правилами ж через 7 днів підбиваємо підсумки голосування?![]()
Я в певній мірі передивився всі фільми з шорт-листа. Більшу частину з лонг-листа. Щось дивився під час гри, щось перемотав на перемотці, щоб освіжити у пам'яті.зы. попутно вопрос.
не сочтите за труд отписаться/ответить:
вот лонглист.
не всеобъемлющий, но все таки фильмов много.
кто то успел посмотреть все..?
много осталось не смотренного..?
собираетесь ли досматривать..?
Я не пересматривала в этой игре ничего. Руководствовалась впечатлениями, которые помнила с прошлых просмотров. Не смотрела Тор и РЭД, но они и не вошли в шотлист... Просто это совсем "не мой" формат.вот лонглист.
не всеобъемлющий, но все таки фильмов много.
кто то успел посмотреть все..?
Ну что тебе сказать, МАЛАДЦА! Образцовый игрок, просто умничкаЯ в певній мірі передивився всі фільми з шорт-листа. Більшу частину з лонг-листа.
Де мій пиріжок на полиці?Ну что тебе сказать, МАЛАДЦА! Образцовый игрок, просто умничка
Бери, только смотри зубы не поломайДе мій пиріжок на полиці?![]()
Не, ну я то поддержу, а там смотритеМуваМанію 3 відкривати? Чи є ще бажаючі?
)))МуваМанію 3 відкривати? Чи є ще бажаючі?