ОЛХ став зараз пологовим будинком аферистів, недоброякісних ремонтників та товарів. Ніхто ні за що не відповідає.
Зараз про ремонтника комп'ютерної техніки розповім. Накидано зараз візитівок їхніх скрізь. На визитке імя Сергей, комп'ютерний майстер на дому, скорая компьютерная помощь та телефони,
На визитке особенно смешно выглядит надпись Низкие цены, которые в 5-8 раз выше аналогичных в "стационарных" ремонтных организациях. Поэтому, окупается, все, что написано "бесплатное" у них диагностика, выезд...
Отже, перестав в мене завантажуватися комп при включенні. Залізо крутиться, а на монітор сигнал не йде. Викликав бо на олх побачив купу їх сторінок. Думав, хай підкаже, що робити. Приїхав, подивився, каже BIOS злетів, може й не зроблю, але спробую. Спробував. Це каже, 2000 грн. Я трохи охерів, ну, думаю, мабудь воно ліцензійне чи шо. Але комп все одно не завантажує систему. Каже, Я зараз за 500 грн диск перевірю, вірусів ой богато... почищу, все буде працювати. Почистив програмою якийсь - диск не працює, Вінда10 не завантажується. Все, каже,викидай диск, я зробив,що міг. Все вмовляв поставити ліцензійний антивірус за 3500. Я відмовився. Тож забрав 2500 грн та пішов.
Почав я сам дивитися. Виявляється, цей недомайстер не ті параметри в BIOS виставив. І диск, який він перевіряв та сказав викинути, не був з вірусами. Пізніше подивився, що ж він робив. Виявилося - дефрагментацію прогнав, що взагалі ні на що не впливає. Але гроші стребував.
Отже, ця шарашка, лише вимагає грубі гроші за копійкову працю, але не може зробити елементарні настройки.
Пізніше подивився по пропозиціям - встановлення програми BIOS вартість від 250 грн до 700 (але це вже з заміною чипа, випайкою та ставлять новий).
Вже потім прогнав диск на віруси двома різними програмами - знайшов два рекламних, що небезпеки зовсім не мають, а отже той ремонтник ніякі віруси не шукав. Бо й ці два знайшов би. Лише співав про те, як віруси можуть спалити і процесор і все все... Прямо полум'ям...
Їх сторінки на олх
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Тож обходьте стороною таких з "бесплатными услугами", які витягнуть в п'ятеро більше,аніж в іншій ремонтній організації.