Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
Вы судите как покупатель, а я смотрю и со стороны продавца и это не совсем удобно, если не интернет магазин.
95% продаж на олх это наложка. 4% предоплата на карту. 1% это олх доставка. О чем можно говорить если люди товар стоимостью 65 грн покупают наложкой?Як продавець все те ж саме все - олх мені надає свої посередницькі послуги, і саме на довірі до нього все будується - з покупцем то я взагалі ніяк не перетинаюсь.
Тобто мені знову таки олх гарантує, що він взяв гроші від продавця та після отримання товару покупцем віддасть мені їх.
Звичайний посередник, котрому довіряють обидві сторони. На цьому все й тримається.
Я реально на зараз не уявляю ситуації, щоб купити чи продати на олх передоплатою чи наложкою. Навіть якщо хтось мені захоче закинути грошей передоплатою - хай краще просто натисне кнопку, мені впадлу слати комусь номер картки, перевіряти надходження грошей, самому створювати накладну чи спілкуватись з оператором нп.
95% продаж на олх это наложка. 4% предоплата на карту. 1% это олх доставка. О чем можно говорить если люди товар стоимостью 65 грн покупают наложкой?
Для магазина наложка, еще как-то понятна. Массовость продаж, договор с НП, да и ценник можно на 5-10грн задрать, чтобы нивелировать риски возврата.95% продаж на олх это наложка. 4% предоплата на карту. 1% это олх доставка. О чем можно говорить если люди товар стоимостью 65 грн покупают наложкой?
Мошенник! Развод на предоплату
olx
Объявление:
Спирт высокого качества 96,6"заводская фасовка
0662513379 Евгений
карта приват 4149629394520258 Жовнер Анна Павловна
Сам ты дядя странный! Вот фото оригинал с OLX тут если если знать где трещина все отлично видно. Ты знал что ты продаешь. Да и на фото четко видно что трещина не свежая! Скорей всего ктото сломал ее об твою голову! После этого Ты стал очень непредсказуемый и странный тип.
Сам ты дядя странный! Вот фото оригинал с OLX тут если если знать где трещина все отлично видно. Ты знал что ты продаешь. Да и на фото четко видно что трещина не свежая! Скорей всего ктото сломал ее об твою голову! После этого Ты стал очень непредсказуемый и странный тип.
Мошенник! Развод на предоплату
olx
Объявление:
Спирт высокого качества 96,6"заводская фасовка
0662513379 Евгений
карта приват 4149629394520258 Жовнер Анна Павловна