Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Хороший русский. Так и надо. Молодец."Я не готовий *******": російський репер Петунін наклав на себе руки, щоб не йти на війну.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
По противоожоговым не скажу, а отличное кровоостанавливающее - крапива, тысячелистник. Их до снега будет полно "под ногами". Только прополоскать и размять перед применением, наложить на рану и забинтовать.
не помітили. і що це може означати? що під Лиман кинули мобі?Помітили, що на багатьох жмурах, що здохли біля Лиману, абсолютно нова форма, навіть не заляпана багнюкою?
Да на геостационарной орбите.а как спутник может "висеть"?
аа, понял. то есть, он движется со скоростью, равной скорости вращения Земли?Да на геостационарной орбите.
Да, но я не уверен, что спутники наблюдающие в оптическом диапазоне выводят на такие орбиты.аа, понял. то есть, он движется со скоростью, равной скорости вращения Земли?
Хоч зігріютьсяНє, ну а шо! В сраному Норильську зараз -4...0, а у сраному Омську 0...+9 Курорт, йоб його мать!
будь-які не виводять. З тієї висоти роздатна здатність ніяка буде - *** такі спостереження.Да, но я не уверен, что спутники наблюдающие в оптическом диапазоне выводят на такие орбиты.