Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Мінітрактор Скаут 404

Статус: Офлайн
Повідом.: 74
Всім привіт, аграрії є хтось? Може хто стикався на власному досвіді на тракторах Скаут, якщо конкретніше 404 модель на 40 коняк, як вони по якості. :rolleyes:

У мене знайомі фермери щось типа Беларусі покупали. Але вони брали БУ аби не китай, не знаю чому так.

У мене знайомі фермери щось типа Беларусі покупали. Але вони брали БУ аби не китай, не знаю чому так.
Бо б.у вони відносно не дорогі і потужні, там же 80к.с потужність двигуна.. Але воно вигідно якщо під ним лежати самому і треба така потужність, ну і комфорт оператора там бажає "кращого" як то кажуть. Я дивився на такий варіант, але хочу нове з гарантією і адекватним рівнем комфорта, бо для себе, а не для тракториста.

Бо б.у вони відносно не дорогі і потужні, там же 80к.с потужність двигуна.. Але воно вигідно якщо під ним лежати самому і треба така потужність, ну і комфорт оператора там бажає "кращого" як то кажуть. Я дивився на такий варіант, але хочу нове з гарантією і адекватним рівнем комфорта, бо для себе, а не для тракториста.
У китайської техніки є проблеми із запасними частинами. Починаючи від того, що їх просто не продають (а ділери тут канібалять техніку), і закінчуючи повною відсутністю уніфікації. Тобто, кілька заводів випускають одну модель трактора, але запчастини випуску одного заводу не підходять до трактора з іншого заводу.

Назад
Зверху Знизу