Статус:
Повідом.: 18390
Адреса: Харків
Повідом.: 18390
Адреса: Харків
- 🔴 12:26 Повітряна тривога в Харків.обл.
"Ми переживаємо складний, але дуже важливий момент": президент "Металіста 1925" звернувся до вболівальників
Харківській клуб вилетів з УПЛ до Першої ліги
У заяві йдеться, що клуб і вболівальники переживають складний, але водночас дуже важливий момент в історії "Металіста 1925", який за результатами сезону був змушений покинути УПЛ і перейти до Першої ліги.
Ми приділимо особливу увагу роботі з трансферами, підсиленню скаутингу та розвитку молодих талантів. У нас є цей рік, і ми маємо намір використати його максимально продуктивно", - завершив Носов.
Джерело: 057.ua
Харківській клуб вилетів з УПЛ до Першої ліги
Президент ФК "Металіст 1925" Володимир Носов звернувся із офіційною заявою.
Звернення опублікувала пресслужба харківського клубу.
Звернення опублікувала пресслужба харківського клубу.
У заяві йдеться, що клуб і вболівальники переживають складний, але водночас дуже важливий момент в історії "Металіста 1925", який за результатами сезону був змушений покинути УПЛ і перейти до Першої ліги.
"Цей результат нас не задовольняє, але є цілком об'єктивним і зрозумілим, адже наша команда не встигла реалізувати всі задумані плани. Результат на полі відповідає нашій поточній позиції", - зауважив Носов.
Він заявив, що продовжить підтримувати клуб.
"У нас попереду багато роботи. Ми повинні проаналізувати помилки сезону та виправити недоліки. Хочу наголосити, що як інвестор та президент, я продовжую підтримувати клуб. Перехід у Першу лігу жодним чином не вплине на фінансування та підтримку. Навпаки, ми з командою зробимо все, аби харківський футбол продовжував розвиватися", - наголосив Носов.
За його словами, на наступний сезон основне завдання - посилення і повернення до УПЛ. Він заявив, що продовжить підтримувати клуб.
"У нас попереду багато роботи. Ми повинні проаналізувати помилки сезону та виправити недоліки. Хочу наголосити, що як інвестор та президент, я продовжую підтримувати клуб. Перехід у Першу лігу жодним чином не вплине на фінансування та підтримку. Навпаки, ми з командою зробимо все, аби харківський футбол продовжував розвиватися", - наголосив Носов.
"Ми плануємо покращити футбольну складову, додати професіоналізму, добудувати операційні процеси та оновити структуру, вирішити питання, пов'язані з інфраструктурою, щоб повернутися до Прем'єр-Ліги сильнішими, стійкішими і кращими.
Ми приділимо особливу увагу роботі з трансферами, підсиленню скаутингу та розвитку молодих талантів. У нас є цей рік, і ми маємо намір використати його максимально продуктивно", - завершив Носов.
Також він подякував всім за підтримку та віру в "Металіст 1925", особливо харківським вболівальникам.
Нагадаємо,
Нагадаємо,
Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі
Джерело: 057.ua