Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Тебе фаравеюшка что в бане не сидиться?И вылетел бы из автобуса с поломанным хребтом. Ты что думаешь, тебе такой номер вот так запросто дадут отмочить? В Харькове за балачки на скотомове убивают сразу, а ты еще вздумал на старика нападать...

Сподіваюсь, ми у різних Харковах живемВ Харькове за балачки на скотомове убивают сразу
І що таке скотомова?Был бы он жив, он бы от души посмеялся над нашими ****утыми свидомитами...9 березня - День народження Тараса Григоровича Шевченка.
Был бы он жив, он бы от души посмеялся над нашими ****утыми свидомитами...
Харьков - самый мультикультурный город Украины, что какбэ намекает на то, что ты не прав. Вообще, я смотрю, ты упоротый националист.В Харькове за балачки на скотомове убивают сразу, а ты еще вздумал на старика нападать
зовсім з глузду зїхав?В Харькове за балачки на скотомове убивают сразу, а ты еще вздумал на старика нападать...

а ми українці, живемо в Україні. і говоримо українською. правда дивно? 

спиздела, и не покраснела. Читай свою подписьговорю виключно українською
ооооо. а академікі, лікарі та інші, які народилися в Харкові, бидло і ліміта? прикольно. будем знати.Когда лимита приезжает в Харьков

зовсім з глузду зїхав?
я говорю виключно українською, і до речі батько мій, харківянин в н-ному поколінні, теж с самого дитинства... і його батьки.... украінською мовою.
так що йди *****, вилупок москальский. до своєї дикої азіатської ****и.а ми українці, живемо в Україні. і говоримо українською. правда дивно?
![]()
теж йди до лісу. ви ж російськомовні тупі, які не можут вивчити рідну мову. та й з російською теж не дуже. так що приходится говорити тим язиком, якім ви розуміїти.спиздела, и не покраснела. Читай свою подпись
гениальноросійськомовні тупі, які не можут вивчити рідну мову. та й з російською теж не дуже.
с днюхой русского хорошего поэта

теж йди до лісу. ви ж російськомовні тупі, які не можут вивчити рідну мову. та й з російською теж не дуже. так що приходится говорити тим язиком, якім ви розуміїти.
а так я в 80% говорю саме українською.

важко, мабуть, жити із хворими фантазіямиВ Харькове за балачки на скотомове убивают сразу, а ты еще вздумал на старика нападать...