Медицина чи політика? Цушко.

• Автор теми Автор теми Lexa62
  • Дата створення Дата створення

Ви вірите, що Цушко потребував термінової госпіталізації?

• так

Голосів: 6 30.0%
  • ні

Голосів: 14 70.0%

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    20
Согласно сообщению, в связи с ухудшением состояния здоровья Цушко был перевезен в немецкую клинику реанимационным самолетом. .....по данным милицейских источников, у Цушко передозировка метилксантина.
Посилання видалено

Что ж они так нашу медицину любят - что в Германию ездят лечится, или коленку в Испанию..

Что ж они так нашу медицину любят - что в Германию ездят лечится, или коленку в Испанию..

Не знаю насчет сердца, но с коленями там действительно лучше. То что у нас с суставами токо начали делать, там практикуется уже лет 20. Знаю по опыту, когда отцу суставы на ногах протезировали.

Цушко - ставленник Мороза.

Можна навіть сказати "підставленик".

З "інфарктом" якась темна історія виходить. Факт, що цушко за кордоном.
І факт , що чимало "товаришів" воліли б ридати над мертвим героєм, ніж слухати живого Цушка.

Життя мені зненацька підказало одну гіпотезу, яка може все розставити на свої місця. Коротко. У Цушка справді почалися проблеми з здоров*ям, як наслідок форсованого зняття стресу.
Зіставити
1) заява Монтян: "я побачила його напівмертвим"
2) Цушко приїхав в Феофанію здоровим, є вранішні кардіограми
3) Сівкович впевнено заперечує припущення про отруєння ( Чому? Щоб недати приводу для пильного вивчення аналізів крові, наприклад, конфуз може статися)
4) Досі ніяких медичних висновків ніхто не бачив
5) Попри заяви про надії на швидке повернення Цушка, жодному журналісту не вдалося його побачити

Аналогічне раптове погіршення здоров*я можна спостерігати у людей, яким ******** протипоказаний, але вони ігнорують.

Назад
Зверху Знизу