Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Маєте новорічний настрій?🎄

Маєте новорічний настрій?

• Так

• Ні

Результати можна переглянути лише після участі в опитуванні.
Може він з Нової Зеландії?..
Скоріше що ні.
Не схоже. Ти уважніше подивися .. .
773889.webp

За словами свідків, черги на курорті налічують по 500 людей і навіть більше. Один із користувачів мережі, Леонід Фельдман, зазначив, що всі охочі прагнуть потрапити саме на відкриття сезону. Він написав: "Гігантські черги у Буковелі. Усі їдуть на старт гірськолижного сезону".

На оприлюднених фото видно не лише транспортні затори. Сотні людей стоять у живих чергах біля підйомників, очікуючи можливості вийти на трасу. Атмосфера, за словами очевидців, нагадує пік зимових свят. :yahoo::yahoo::yahoo:

Миколаївський обласний прокурор Дмитро Казак після звільнення, ймовірно, виїхав у Швецію. Це не завадило йому 15 грудня виграти суд проти ПФУ. Харківський окружний адмінсуд визнав незаконним обмеження його пенсії коефіцієнтами, тож виплату підняли до 156 тис. 692 грн на місяць.
  • Дмитро Казак вийшов на пенсію в 29 років;
  • у 31 рік він очолив обласну прокуратуру;
:yahoo::yahoo::yahoo:

Ти шо, з Хабаровська?
Чи ти з Чити?
Якщо це так- сиди, мовчи!.
Та хоч на путіна дрочи.....
Ех, пане конрабасіст. Життя прєподносіт вот такіє фортєлі. Об 18-00 откланіваюсь там, де святкував і їду додому. Празнуєш нє тогда, когда положено, а когда з'являєця світло і вода, послє іхнєво отсуцтвія чєтвєро діб(суток).

Ех, пане конрабасіст. Життя прєподносіт вот такіє фортєлі. Об 18-00 откланіваюсь там, де святкував і їду додому. Празнуєш нє тогда, когда положено, а когда з'являєця світло і вода, послє іхнєво отсуцтвія чєтвєро діб(суток).
Вышгород?

Ну, коли так...
Я взагалі то по -доброму...

То в мене рефлекс вже на тих хто зустрічає НР о 23-00 "па-масквє" чи взагалі раніше .

І то - віолончель !
Контрабас- то для збочених жінок :)

З Прийдешнім Новим Роком!
Ну і звичайно - шобпутінздох!

Ну, коли так...
Я взагалі то по -доброму...

То в мене рефлекс вже на тих хто зустрічає НР о 23-00 "па-масквє" чи взагалі раніше .

І то - віолончель !
Контрабас- то для збочених жінок :)

З Прийдешнім Новим Роком!
Ну і звичайно - шобпутінздох!
Последнее предложение звучить как тост, практически.

Назад
Зверху Знизу