Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
ФактШо ***** він не піде, бо протести то ***ня, а він легітимний.
може почне розганяти бунт за ***дорускою методикою? а може таракан ще беркута туди закине.Фіцо пиздить шо то Україна організувала.
Шо третина учасників то українці.
Шо Зеленський втручається у внутрішні справи Словаччини.
Шо організатори найобують учасників.
Шо ***** він не піде, бо протести то ***ня, а він легітимний.
Батя, я стараюсь
как интересноФіцо пиздить шо то Україна організувала.
Шо третина учасників то українці.
Шо Зеленський втручається у внутрішні справи Словаччини.
Шо організатори найобують учасників.
Шо ***** він не піде, бо протести то ***ня, а він легітимний.
Не всім до смаку, що найвища влада твоєї країни, верхівка яку ти привів до влади, лиже дупу ***лу В.В.******... не живётся людям спокойно...
Бувай ми здорова, моя чорноброва!
ВоваФіцо купує квиток до Ростова.
Вчора ще була у нас священна корова.
А ниніВоваФіцо пиздує до Ростова.
ты жил в Словакии или живёшь сейчас? что рассказываешь тут за словаков..Не всім до смаку, що найвища влада твоєї країни, верхівка яку ти привів до влади, лиже дупу ***лу В.В.
Тобі Ок, десяткам тисяч словаків - ні.
она у Трампа на инаугурации была...Вона - украинская Жанна д'Арк - вообще молчит, типа избираться в Презы Украины уже несобирается? Или тоже уебала уже в любимое Науру, где своё бабло отмывала?
ее видели не на самой церемонии, а на каком-то молебнеТа ты шо??? Самозванкой приехала, или Трамп Вону пригласил, не пригласив Зе?
Наверно заплатила за входной билетик... )Та ты шо??? Самозванкой приехала, или Трамп Вону пригласил, не пригласив Зе?
Мдя, Федор, не в глаз, а в бровь. Собирался "до войны" по гумбертовским местам, наверно уже никогда...Сворованным у нас с тобой баблом? Радуйся, шо Вона сожет просто так приехать в Штаты, а ты тут *** смокчешь, ибо невыездной по мобилизации
Вибачте, Федоре. У цьому є і моя вина. Я колись голосував за Арсенія і Народний Фронт. Я вважав (та, в принципі, і зараз вважаю) що вони краще для України ніж Партія Регіонів.Сеня во Флориде свои йайцы полощет в океане. Он своё с нас, с Украины уже взял, мы и она(Украина) ему уже ***** не нужны!![]()