Машина ребятам в Бахмут!!!

• Автор теми Автор теми KarinkaKid
  • Дата створення Дата створення
Статус: Офлайн
Повідом.: 728
Переглянути вкладення 13214416

Ребята, реальный сбор для моего сына из 7 штурмовой бригады в Бахмуте. Срочно нужна машина! Быстро перемещаться и вывозить раненых на нуле!
Помогите сохранить жизни моего сына и его побратимов. Ребятам всего 21 год, а прошли все горячие точки нашей страны!
Есть УБД и обращение-просьба самих ребят!

https://send.monobank.ua/jar/8VB6GoguYW

Номер карти: 5375411204703321

PayPal: karina.agape@gmail.com

Ось мій синочок.

Подяка усім, хто допомагає коштами. Вже 1\6 частина є від запланованого.

Переглянути вкладення 13214576 Дякую усім, хто допомагає! Навіть 20 грн допомагають зібрати хлопцям, які терпляче очікують на автівку. Я дуже сподіваюсь, що ми зможемо назбирати незабаром необхідну сумму, хоча зараз вона здається недосяжною.

Переглянути вкладення 13214899 Дякую, що продовжуєте донатити і підтримувати хлопців, бо їм так зараз вкрай важко. Позавчора їхній побратим помер, нажаль, йому було 21 рік і така біль, що розриває моє серце. Тому я продовжую цей збір,щоб спромогтися врятувати наступного. Без автівки вчасно доставити пораненого до медиків вкрай складно. Без автівки 6 хлопців пораненого можуть нести усього 800 метрів.
Долучайтеся до збереження життя наших захісників!

Переглянути вкладення 13215174 Мы уже нашли авто для ребят в Бахмут. Машина супер, но все еще не хватает 102 тысячи гривень. Прошу всех, по 50 грн задонатить, чтобы ребята могли продолжать делать качественно свою работу и при этом иметь буфер безопасности.

Дякую за допомогу, збір закрит! Слава Господеві та всім хто донатив або поширював збір! Тепер хлопці очікують автівку!!!

Назад
Зверху Знизу