Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.

Свят, святМені уявився портрет чоловіка в чорному циліндрі, а на кончику носа в нього ростуть маленькі кігті. І взагалі він нагадує пацюка. Але ШІ не впорався з польотом моєї фантазії![]()

Це щось не на кігті схоже. Але образ цікавийСвят, свят
![]()

Bing сказав(ла):"A black paint drawing on a wall of a building, where a girl dances cabaret with a cane and a top hat, street art"
Створено за допомогою, на платформі DALL·E 3.⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

О, це гарно вийшло! Я не таке бачила, але це краще

Насправді це не зовсім фантазія була. Це я ось лягла, думала, що зможу трошки поспати (не вийшлоФантазія у тебе - моя повага.
 ), але в мене часто буває, що починаю бачити сон, коли ще тільки проміжний період, ще не заснула повністю. То окрема історія, як це почало виходити, але тепер я це вмію 
 А може це і називається "дрімати"? Оце такий момент і стався, я не придумувала, просто побачила людину в профіль, на носі (людському) як натяк на пальчики і кігті, і вони ворушаться. Нагадало отих монстриків, в яких нічого крім пащі немає, ніби на носі така верхня щелепа від того монстрика 

Почала роздивлятися, ніби це справжнє графіті

Думаю: як вдало намалювали, ніби обдерта стіна - це хмари чи щось таке. І потім тільки увімкнувся мозок 

Давайте малювати їжаків![]()

Мені їжачка шкода