Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Можете дати завдання. То може й активність підвищиться. В мене просто нема настрою вигадувати темуЗатишье в теме. Буду наблюдать.![]()
Згадала Джима Батчера. Ца-Лорд. В смислі Піцца-лорд. Бо фейрі дуже люблять піццу, а хто годує піццою, той лорд
Сам, на тлі останніх подій у депресії, звертаюсь до теми, щоб, хоча б якось відволіктися від тяжкості на душі.Можете дати завдання. То може й активність підвищиться. В мене просто нема настрою вигадувати тему![]()
А ця картинка мені нагадала про фільм Меланхолія.Сам, на тлі останніх подій у депресії, звертаюсь до теми, щоб, хоча б якось відволіктися від тяжкості на душі.![]()
На жаль, не бачив цей фільм. А картинка -це бачення пісні Оззи Осборна.А ця картинка мені нагадала про фільм Меланхолія.
І не дивіться!На жаль, не бачив цей фільм
Ай, яка краса! ❤️ Знов мій фотошоп нагадало. Пам'ятаєш назву, яку Ф'ям йому дала? - "Закат Сонця вручну"
Вже забула. Але назва - вогонь!Ай, яка краса! ❤️ Знов мій фотошоп нагадало. Пам'ятаєш назву, яку Ф'ям йому дала? - "Закат Сонця вручну"![]()
Теж саме хотіла сказати. Не дивився, і слава ІсуІ не дивіться!
А на картинці Лени - "обертання Юпітера вручну""Закат Сонця вручну"
Що ти не пам'ятаєш фотошоп, то я не сумнівалася, але ж сподівалася, що запам'яталася назваВже забула. Але назва - вогонь!![]()