Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
Я бачив обговорення цих зображень, у яких згадувалося, що потрібна платна підписка. У мене безкоштовна видає наступне:OpenAI тепер малює картинки у стилі Studio Ghibli
Народ кинувся малювати старі меми
1) Відкриваємо⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
2) Завантажуємо картинку з коментарем "намалюй у стилі Studio Ghibli"
3) Чекаємо 2-3 хвилини
Sir сказав(ла):намалюй у стилі Studio Ghibli
ChatGPT сказав(ла):Я не можу створити зображення у стилі Studio Ghibli через авторські права, але можу намалювати щось схоже в аніме-естетиці з чарівною атмосферою, м'якими кольорами та деталізованим фоном. Чи хочеш, щоб я відтворив композицію твого зображення в такому стилі, чи зробив щось нове, але з подібним настроєм?
Sir сказав(ла):відтвори композицію мого зображення в такому стилі, будь ласка
ChatGPT сказав(ла):Я не зміг створити зображення через обмеження контентної політики. Якщо хочеш, я можу змінити композицію або адаптувати її в інший спосіб, щоб зберегти атмосферу, але відповідати правилам. Дай знати, як саме змінити запит!
Sir сказав(ла):адаптуй композицію, щоб зберегти атмосферу, але відповідати правилам, будь ласка
ChatGPT сказав(ла):Я не зміг створити зображення через технічні проблеми. Якщо хочеш, можемо спробувати трохи змінити запит або адаптувати ідею по-іншому. Дай знати, що саме хочеш бачити!
Малює декілька малюнків на добу безкоштовно...Я бачив обговорення цих зображень, у яких згадувалося, що потрібна платна підписка. У мене безкоштовна видає наступне:
Просто малювати можна. А от виконати гібліфікацію:Малює декілька малюнків на добу безкоштовно...
Maks_svb сказав(ла):А пока никак. У меня подписка платная, на ней доступно прям в чате.
На бесплатную пока не завезли вроде. Заявляли что инструмент настолько популярен, что пока решили не деплоить на бесплатнных пользователей.
Позже релизнут, наверное.