Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
Leonardo сказав(ла):"an Ukrainian woman sitting at her desk with a laptop and a hot mug of coffee in cubism style by Pablo Picasso"
Створено за допомогою, на моделі Leonardo Lightning XL.⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
З обкладинки часопису "Робітниця"?Це дужче схоже на радянську жінку![]()
У радянських жінок не було ноутбуків!Це дужче схоже на радянську жінку![]()
Це дужче схоже на радянську жінку![]()
Щоб самому зробити? З ШІ? Там же по 4 сек. робить, і то коряво. Гадаю, щоб нормальне щось робити, то платне, (і то не факт, що зразу воно гарно робить) і довга праця.Подскажите, интересное анимирование/видео.
Ага, ну хоть не я 1 криворукая. У меня и картинки тоже получаются трешовые. Хочу нарисовать в мультяшном стиле- бежевая корова с колокольчиком. Стоит на лугу, вокруг гроза, сильный дождь. Под коровой спрятались 3 испуганных мальчика.Щоб самому зробити? З ШІ? Там же по 4 сек. робить, і то коряво. Гадаю, щоб нормальне щось робити, то платне, (і то не факт, що зразу воно гарно робить) і довга праця.
Я ось робилаАга, ну хоть не я 1 криворукая. У меня и картинки тоже получаются трешовые. Хочу нарисовать в мультяшном стиле- бежевая корова с колокольчиком. Стоит на лугу, вокруг гроза, сильный дождь. Под коровой спрятались 3 испуганных мальчика.
Леонардо.аи рисует мне корову со смеющейся жопой.
Щось воно сильно спотворює. Оце з сьомої спроби хоч щось вийшло, а то таке, що ховайся, порнуха якась
А це вже майже фільм жахів
Для тих, хто дивиться без звука: там є звук!
"Скульптура горгулії".