Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
Квадрат в формуле где?!!
Sir сказав(ла):Створи зображення правительки Русі княгині Ольги, яка відпочиває на зеленій галявині серед польових квітів, весняний ранок.
Bing сказав(ла):На жаль, зараз деякі слова можуть бути заблоковані, тому я не можу допомогти вам. Ви завжди можете спробувати іншу підказку!
Sir сказав(ла):Створи зображення правительки Русі княгині, яка відпочиває на зеленій галявині серед польових квітів, весняний ранок.
Кокошник і берізки, червона площа? Ти знущаєшся?Bing сказав(ла):"The ruler of Rus, a princess, resting on a green meadow among wildflowers, a spring morning"
Створено за допомогою. на платформі DALL·E 3.⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Sir сказав(ла):Створи зображення правительки України княгині десятого століття, яка відпочиває на зеленій галявині серед польових квітів, весняний ранок.
Bing сказав(ла):На жаль, зараз деякі слова можуть бути заблоковані, тому я не можу допомогти вам. Ви завжди можете спробувати іншу підказку!
Sir сказав(ла):Створи зображення княгині Київської Русі, яка відпочиває на зеленій галявині серед польових квітів, весняний ранок.
Sir сказав(ла):Створи зображення жінки князя Ігоря, яка відпочиває на зеленій галявині серед польових квітів, весняний ранок.
Та ти задовбав!Bing сказав(ла):"The wife of Prince Igor, resting on a green meadow among wildflowers, a spring morning"
Створено за допомогою. на платформі DALL·E 3.⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
рудий блакитноокий котикBing сказав(ла):"Blue snowdrops in the snow that a ginger cat is sniffing, early spring, dawn, realism and photography"
Bing сказав(ла):"Blue snowdrops that a ginger cat is sniffing, early spring, dawn, realism and photography"
Він мене з цих питань давно підбішуєBing починає підбішувати.
Має для тебе завдання. Візьми риму лісок - пролісок і придумай жарт.рудий блакитноокий котик
в снігу шукав рудий пісок
але знаходив лиш блакитний
лісок
весна з оновленням природиМає для тебе завдання. Візьми риму лісок - пролісок і придумай жарт.
А Leonardo радує.Bing починає підбішувати.