Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
Цікаво вийшло. Різні перешкоди на шляху до неба. Сатири, німфи, демони, п'янки-гулянкиЛед Зеппелін. Stairway to Heaven
![]()
А непогано їжачка туманом накрило
When you were here before
Couldn't look you in the eye
You're just like an angel
Ты подобна ангелу.
Your skin makes me cry
You float like a feather
In a beautiful world
And I wish I was special
You're so fuckin' special
But I'm a creep, I'm a weirdo.
![]()
Спробувала задати ШІ фразу "Роман йшов до фіналу". Який варіант він вибере?Пиши ще
В цій картинці логіка просто-таки залізна. Як припечатало. Ще й крапку поставило, щоб сумнівів не булоСпробувала задати ШІ фразу "Роман йшов до фіналу". Який варіант він вибере?Тільки такий
Залізяка з лінійною логікою
![]()
Мій варик "фіналу""Хлопець роман йде до фіналу".
![]()
Тобто якщо йому прямо підказувати що, те він і малює. Багатозадачності чекати не слід"мій роман йде до фіналу"
Вражає. Що треба було написати, щоб ШІ намалював таке поєднання обличчя і годинника?Pink Floyd
![]()
Просто ілюстрація до пісні Пінк Флойд. Без уточнень.Вражає. Що треба було написати, щоб ШІ намалював таке поєднання обличчя і годинника?
Я радий, що наша з Ф'ям робота, під твоїм чутким керівництвом, отримала схвальні відгуки. Сам би я не впорався.Сір, у твого вірша наразі 39 лайків.
Спробую.Пиши ще!![]()