Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
НіНарід! Я правильно розумію, що ви користуєтесь виключно платними версіями AI для створення цих шедеврів? Бо в бескоштовних у мене якась діч виходить...
Боже всемогутній, це ж Чикатило
Теж так подумав але промовчав.Боже всемогутній, це ж Чикатило![]()
Ні, просто на безкоштовних моделі треба виховувати, а на це треба час та натхнення. Ну, я як дизайне іноді в ручну ще ретушую або корегую.Нарід! Я правильно розумію, що ви користуєтесь виключно платними версіями AI для створення цих шедеврів? Бо в бескоштовних у мене якась діч виходить...
Річниця, 30 років тому(14.02.1994 г) його стратили.Боже всемогутній, це ж Чикатило![]()
От ти язваУ мене простенько. Піца-серце. Але з родзинкою - портрет мами хлопцяЯке ж гарне побачення може пройти без мами??
![]()
Я
На честь свята маю для вас завдання
Лена - закоханого кролика
Що воно мені підсунуло!Ф'ям - закоханого сантехніка
Bing сказав(ла):"закоханий працівник ІТ, який тримає в руках ноутбук і квіти, а його робочий простір оформлений в стилі романтики з елементами кохання та технологій"
Створено за допомогою. на платформі DALL·E 3.⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Leonardo сказав(ла):"IT worker in love holding a laptop and flowers and his workspace is decorated in a romantic style with elements of love and technology"
Створено за допомогою, на моделі Leonardo Diffusion XL.⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.