Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
Якби колір квітки (і заразом серця) був якийсь не червоний, - тоді б усі швидко здогадувалися, звідки воно вирізано.Чомусь ніхто не помічає, що серце взято у квітці
Та зараз я б зробила інакше. Але мені дуже з цієї картинки подобається ідея з голкою і сонцем.Якби колір квітки (і заразом серця) був якийсь не червоний, - тоді б усі швидко здогадувалися, звідки воно вирізано.А оскільки воно червоне, асоціація тільки з кров'ю і ніхто нікуди вже не дивиться
Ось спробуй переробити на блакитний, наприклад - зовсім же інший ефект буде і никому не прийде в голову, що на картинці відбувається якийсь злочин
![]()
Знайшов ГоПрошку, останній кадр
![]()
Не уверен, но нашел в ФБ группе где постят созданное ИИХіба це створив ШІ?
Мені просто цікаво, як ви поставили завдання, щоб таке створилось? Дякую
Sir сказав(ла):Створи зображення: на дереві ростуть мандарини схожі на товстих рудих котів, цифрове мистецтво.
Bing сказав(ла):"Oranges growing on a tree that look like fat ginger cats, digital art."
Створено за допомогою. на платформі DALL·E 3.⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
От цікаво: ви вважаєте, що "форумні бабки" чимось відрізняються від "бабок" в реалі? Що там, що там - це одні й ті самі люди. І бабки, і дідки, і взагалі всіНапомнило форумных бабок