Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
Это кислотный пиздец.
Жах якийЧи то спроба його позбавитися?
А ты наверно дебил??На порохобота похоже 😁
На порохобота похоже 😁
Пропоную вам спілкуватися картинками. Або перейти в іншу темуА ты наверно дебил??Очень похож..
Мабуть це в Леонардо. Я з ним не розібралася, бо не знаю англійської.Всім привіт! Готую деякі матеріали для внутрішноьокорпоративного користування, і мені потрібно наробити кучу різних штучних фото з різних справжніх фото колег. Підкажіть будь ласка ресурси, де саме це можна зробити? Як я собі це уявляю - я завантажую фото людини, а потім ставлю ТЗ з детальним описом що мені потрібно. Це в загали можливо? Дякую!
ШІ або виконає ТЗ без впізнаваності колеги на фото, або внесе мінімальні зміни. Для розуміння результату потрібно уявити, як фото обробляється фотошопом.Всім привіт! Готую деякі матеріали для внутрішноьокорпоративного користування, і мені потрібно наробити кучу різних штучних фото з різних справжніх фото колег. Підкажіть будь ласка ресурси, де саме це можна зробити? Як я собі це уявляю - я завантажую фото людини, а потім ставлю ТЗ з детальним описом що мені потрібно. Це в загали можливо? Дякую!
Дякую... Трохи погрався. Тоді питання до аудиторії - який інструмент найкращий для реалізації ТЗ з вашого досвіду?ШІ або виконає ТЗ без впізнаваності колеги на фото, або внесе мінімальні зміни. Для розуміння результату потрібно уявити, як фото обробляється фотошопом.
Я користуюсяДякую... Трохи погрався. Тоді питання до аудиторії - який інструмент найкращий для реалізації ТЗ з вашого досвіду?
Але раджу заздалегідь ознайомитися з навчальними відео на YouTube..⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Фразу яку я взяв за основу (Only time will tell... ) цікаво було відтворити різними стилями. Наприклад:Давайте робити картинки з годинниками![]()
На якому ресурсі? Якщо в Bing, то, можливо, закінчилися безчергові спроби.Цікаво, що ця скотиняка малювала незвично довго!