Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
Пробачте, але це-маячня.Ну... це ж класикагетерохромія очей - одна з генитичних вад, що з'являється при кровозмішенні.
Бачила колись дівчину в метро з гетерохромією. Але в неї був такий красивенний колір одного ока! Синій. Таких не буває. Він не повністю був синій, потім наче в сірий переходив. Але я прямо любувалася - як то красиво. От кому точно не варто через це комплексувати.Саме повної гетерохромії - майже.
Є інші захворювання, які можуть приводити до плямистої, або секторальної, а полна - частіше усього саме через це, якщо не йде комплектом з туговухістю і прядкою сивого волосся понад лобом.
Там інакше виглядає сама зміна кольору.Вже сама пошукала.
![]()
Про який з саме тип гетерохромії маячня?Пробачте, але це-маячня.
Контактна лінза?Бачила колись дівчину в метро з гетерохромією. Але в неї був такий красивенний колір одного ока! Синій. Таких не буває. Він не повністю був синій, потім наче в сірий переходив. Але я прямо любувалася - як то красиво. От кому точно не варто через це комплексувати.
Ні, там явно живе око. Дефект був, десь третина інакшого кольору і нерівномірно.Контактна лінза?![]()
Так це секторальна, в неї інші причини.Ні, там явно живе око. Дефект був, десь третина інакшого кольору і нерівномірно.
В неї багато причин. І вона є в більшості людей. Мало в кого однокольорова рівномірна радужка.Це від чого?
То око на моє схоже ))В неї багато причин. І вона є в більшості людей. Мало в кого однокольорова рівномірна радужка.
Або, на інвертоване моє - в мене основний колір карій, а від центру сіро-зелений градієнт. В тому скріні - навпаки.То око на моє схоже ))
Про який з саме тип гетерохромії маячня?
Пробачте ще раз, але це маячня, особливо щодо кішок.гетерохромія очей - одна з генитичних вад, що з'являється при кровозмішенні.
Котик виріс як гриб під дощем😊