Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
Это в бинге? Очень супер. Эмоции котега - это специально просили или само получилось?
Да, в bing, попросила растерянного котика))Это в бинге? Очень супер. Эмоции котега - это специально просили или само получилось?
Так, звідки у Вас картка моєї жінки, і що це за молодики, з якими вона обіймається?
Прям иллюстрация к книгеА які місяці залишились? Січень підійде?
)))
Ваша жена ни в чем не виновата)) Все совпадения случайны)Так, звідки у Вас картка моєї жінки, і що це за молодики, з якими вона обіймається?![]()
Трохи розширив фото.
![]()
У меня рыжие. И черные.Возможно кот на картинке тоже похож на вашего )))))
Стилістика одноманітна в нього.У меня рыжие. И черные.
![]()
Дівчину шкода, замерзла. Ви спеціально голу дівчину замовили ШІ? Жорстокий!
Мені пісню намалював зовсім в іншій стилістиці. Тобто він використовує ту, що на його думку, більше підходить до завданних слів. Як побачив - рана, щемить в грудях - вирішив: ніякого гламуру і міміміСтилістика одноманітна в нього.
Різноманітність треба внести.
Стилістику можна вказувати яку хочеш.Мені пісню намалював зовсім в іншій стилістиці. Тобто він використовує ту, що на його думку, більше підходить до завданних слів. Як побачив - рана, щемить в грудях - вирішив: ніякого гламуру і мімімі![]()
Давайте щось робить.Стилістику можна вказувати яку хочеш.
Якшо не вказувати буде по замовчуванню рекламний постер.