Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
Думала про це, але тоді має бути книга дуже відомаЩе варіант, зробити картинку з книги, а інші хай вгадують з якої.
Щось воно сильно спотворює. Оце з сьомої спроби хоч щось вийшло, а то таке, що ховайся, порнуха якасьСайтстворює анімацію з фотографій⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
потім голос: "Коти. Коти - це гарно".
Опиратися марно, я так розуміюАбо простіший варіант. Короткі ролики зі смішними цитатами
Це буде класно! Треба якийсь безкоштовний сайт з анімацією.
Разом придумаємо сюжет, але робитиме анімацію хтось, а не я, бо в мене не виходить через англ.
Зробимо цілу серію роликів з цитатами письменників, довжиною по хвилині. Наприклад: Смерть (отой, з мого малюнку, з котом) оглядає мертвих тваринок. Потім указує на кота, той оживає й йде. Це на фоні музики, потім голос: "Коти. Коти - це гарно".
І картинка, власне з цією цитатою і автором.
Ну, це так - перше, що в голову прийшло. Ми зробимо цікавіше.
Як вам ідея?![]()
Опиратися марно, я так розумію![]()
Ось тепер бачила. Який гарнюня грифонНу... Я спробую його зробити з вами чи без вас, але з вами - цікавіше
Ти бачила мій шикарний ролик?
І не лайкнула?![]()
ТакІ чула?
Хм...і щось на кшталт твоїх фразочок![]()
Ще варіант, зробити картинку з книги, а інші хай вгадують з якої.
Це Маленький принц