Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
О божє1 Что Ві делаетє111А на лобке?
А скільки часу в середньому виходить на крафт-малюнок ?
Отакої!Зробив тебе куратором теми.
Ти можешь редагувати перший пост та видаляти флуд з теми, якщо буде
от узяв би та вразив нас співпрацею з ШІО божє1 Что Ві делаетє111
О божє1от узяв би та вразив нас співпрацею з ШІ![]()
Если вообще больше ничего не делать, а просто рисовать , то полчасаА скільки часу в середньому виходить на крафт-малюнок ?
Вот если бы он работу свою отдавал в “RAW”, т.е. он же понимает где кот, а где сосиски. И была бы возможность взаимодействовать с этими объектами на картинке. Увеличить размер, повернуть, удалить обьектА ШІ тепер показує картинки з яких бере натхнення![]()
Это не спящая,)))))))))))))
![]()
О як Зіготе торкнуло від малюночка! Аж власну говірку забув! Чому не "О, бож1?"О божє
Ну шо там за щетина, пани??
О божє1111
Да хоть пусть пішная причєска я не протів111Ну шо там за щетина, пани??
Я ж просил.....
![]()
Так?Але все одно: є така можливість, щоб оголошення вгорі висіло? Як ото опитування колись додавалося. Бо зайде хтось через кілька днів, то ні першу сторінку, ні ту де мій пост, може й не подивитися.
Так. Бо для нього дуже складно, якщо нема схожої картинки. Принцесу в башті - будь ласка, принцесу на балконі високоповерхівки - ледве вмовила. І то політикою у ніс тицявВот если бы он работу свою отдавал в “RAW”, т.е. он же понимает где кот, а где сосиски. И была бы возможность взаимодействовать с этими объектами на картинке. Увеличить размер, повернуть, удалить обьект
Ок, відгадка на загадку. Це ШІ так зобразив приємний сонЗагадка. Вгадайте що тут зображено
Ви вгадуйте, я потім скажу правильну відповідь
![]()