Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
нарисуйте черного кота хакера
О! Яким чином?Добридень!
![]()
Оце ти заморочивсяУсі 5 дійових осіб згенеровані окремо, але згруповані в Canvas Ai.
Та я не знаю чи можна йому цей параметр завдати, просто звернула увагу, що різні тіні.Про світло не подумав, дякую, буду знати.
Я знайшов додаток для телефона, але там якісь фантастичні розцінки шоб ним користуватися без обмежень.Пам'ятаєш, ми розмовляли на цю тему? (пости вище).Так що Леонардо - це практично ШІ-фотошоп.
Який додаток? Леонардо? Я без додатку в нього заходжу, через Гугл. Тільки зареєструватися.Я знайшов додаток для телефона, але там якісь фантастичні розцінки шоб ним користуватися без обмежень.
Опиши зобрження.
![]()
Bing сказав(ла):Це фотореалістичне зображення надреалістичної сцени аварії на дорозі, в якій беруть участь тварини.
Дякую за запитання! 😊
- Сцена відбувається на двополосній дорозі з лісом на задньому плані.
- Дорогу перекрили оранжеві конуси і поліцейська машина з увімкненими світловими сигналами.
- Машина перекинута, колеса в повітрі.
- Доберман стоїть на задніх лапах і має на собі жилет поліцейського.
- Черепаха відходить від місця події.
- Заєць лежить на землі, здається, мертвий.
- У далекому плані видно карету швидкої допомоги.
- На даху карети сидить равлик.
А я йому замовила зображення за цим текстомВиявляється, чат-бот може робити опис зображення. Тобто, ти йому зображення, він тобі текст.