Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
В незалежності підійшло воно там під завдання чи ні, воно ідеально будує композицію, виставляє світло, колористику. Просто зразу хочеться роздрукувати і повісити на стіну.
Щось ти останнім часом даєш дуже гарні відгуки. Мене це насторожуєВ незалежності підійшло воно там під завдання чи ні, воно ідеально будує композицію, виставляє світло, колористику. Просто зразу хочеться роздрукувати і повісити на стіну.
І воно буде окрасою оселі.
Хороша робота - хороші відгуки.Щось ти останнім часом даєш дуже гарні відгуки. Мене це насторожує
P.s. Згодна, що роботи гарні, тому стільки і запостила, не змогла вибрати. Тобто все ж змогла, бо їх всього 12![]()
Я в Бінг. Посилання в першому пості.люди добрі, напишить будь ласка, де ви малюєте? леонардо щось не те видає. хочу спробувати нарисовати мультик.
Бінг це пошукова система, а ШІ там інтегрований під назвою DALL-E, він і окремо доступний.Я в Бінг. Посилання в першому пості.
Леонардо не подобається. Підказки, які дає, нічого не допомагають, хз що ліпить. Ось щойно намагалася малювати, дурня якась.
Зрозуміло. Буду і далі називати БінгомБінг це пошукова система, а ШІ там інтегрований під назвою DALL-E, він і окремо доступний.
А там, де окремо, він теж приймає запити українською?Бінг це пошукова система, а ШІ там інтегрований під назвою DALL-E, він і окремо доступний.
Я би все потестував із задоволенням, але в мене тільки телефон.А там, де окремо, він теж приймає запити українською?
Питаю на той випадок,якщо мене в Бінг заблочать, бо часто роблять зауваження![]()
То не в усіх малювалках можна з телефона? Я он навпаки в Бінгу з компа не змогла малювати, не знайшла там Творця зображень, а в телефоні він є. Хоча якщо малює і чатбот, то...Я би все потестував із задоволенням, але в мене тільки телефон.
Якщо коротко, то я у Skype додав чат Bing і вже там прошу малювати.Він з тобою ще й розмовляє?Може я не з тим бінгом співпрацюю...
Чи ти чатботу даєш завдання малювати?
Еге ж, чат ще й малює! Оце я не знала! З ним же можна спілкуватися і щось доповнювати![]()
Bing сказав(ла):Я не можу змінити свій попередній малюнок, тому що я не маю доступу до нього. Я можу створити новий малюнок за вашим запитом, але я не можу редагувати або видаляти те, що я вже намалював. Якщо ви хочете, я можу спробувати намалювати щось інше для вас. Будь ласка, дайте мені знати, чого ви хочете. Дякую. blush
Просто на великому екрані зручніше.То не в усіх малювалках можна з телефона? Я он навпаки в Бінгу з компа не змогла малювати, не знайшла там Творця зображень, а в телефоні він є. Хоча якщо малює і чатбот, то...
Та чим? Це фотошопити зручніше, чи пальцем малювати. А тут же не ти малюєш, ну хіба що деталі на картинках не дуже роздивишся, треба збільшувати.Просто на великому екрані зручніше.
Попросила мене намалювати. Жінка з довгим чорним волоссям в фіолетовому купальнику працює в саду.
Але от колір скрізь наліпив, не тільки на купальник.
Інше ніби ок але аі мабуть якийсь китайський))