Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
Зараз я в нашу тему ще більше мімімі принесу, бо для вас притрималаУ тебе мімімі, у мене, як завжди
![]()
АвжежЦе ти їм ліфчик повісила?![]()
Це автобіографічне.Це ти їм ліфчик повісила?![]()
Тепер і в мене, як в тебетебе мімімі, у мене, як завжди
Я ще твоїх черепах не забулаДавайте малювати абсурд!
Мені ця малювалка потрібна, щоб робити щось цікаве. А воно не може! Не вистачає в нього фантазії, щоб таке зобразитиЯ ще твоїх черепах не забула![]()
Чому тоді, якщо все рівно запит приходить до Штінта англійською, то результат РІЗНИЙ ? Дуже різний !Bing перекладає запит і вже потім передає його DALL-E 3 англійською.
![]()
Іронія переплюнула Сальвадора Далі.
Еге, я теж помітила, що воно тягне на шедеврІронія переплюнула Сальвадора Далі.
Ось вона сила ШІ.
Що будемо малювати? Чи в себе вже будемо?, бо тут все одно нікого немаєІронія переплюнула Сальвадора Далі.
Ось вона сила ШІ.
То уже в себе.Що будемо малювати? Чи в себе вже будемо?, бо тут все одно нікого немає![]()
Где 7-я, там только 6?Значит так если я правильно помню
1- Grant Wood, известен этим
2 - Питер Брейгель старший (кажись)
3- Микеланджело -100500
4 - Ренуар
5- С. Дали с картиной " Сон навеянный Учительницей по химии и ее экспериментами с эфиром в непроветриваемом помещении"
6- Леонардо - один из эскизов Джоконды под веществами
7 - крутится на кончике сознания но в слова не выражается пока.
Давайте спробуэмо який з нас Далі👍 Я приєднаюсь трохи пізніше, зараз часу не ма.Давайте малювати абсурд!
Давайте спробуэмо який з нас Далі👍 Я приєднаюсь трохи пізніше, зараз часу не ма.
Давайте спробуэмо який з нас Далі👍 Я приєднаюсь трохи пізніше, зараз часу не ма.
Фіг змусиш котів щось робити, "коти для красоти" (с)"арт. дівчина в кухні, у фартуху, в капцях біля плити смажить млинці. Кіт витирає рушником тарілки. на столі у вазі гілочка ялинка з серпантином."
![]()
Тому що запити різні! Придивись уважно.Чому тоді, якщо все рівно запит приходить до Штінта англійською, то результат РІЗНИЙ ? Дуже різний !