Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
Коли просиш роздягнути існуючу модель – виходить вже не так ідеальноНорм ресурс, малює жінок в купальниках.
![]()
Що як спробувати запит "Мона Ліза Джоконда в стилі Ван Гога"?
Leonardo сказав(ла):"portrait of Mona Lisa del Giocondo, by Vincent Willem van Gogh"
Створено за допомогою, на моделі Leonardo Diffusion XL.⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Ну типу полиняв трохи купальник.Коли просиш роздягнути існуючу модель – виходить вже не так ідеально
![]()
Челентано там не вистачаєНормальна тема.
Зробив шоб збирали виноград.
![]()
Це якась фігня, ні разу не Ван Гог,
Зрозумів помилкуНормальна тема.
Зробив шоб збирали виноград.
Вирішила повністю спалити їм всі сервери?Хто зможе зробити таку картинку? В мене не вийшло
На дорозі стоїть черепаха, в неї замість лап колеса і поламаний панцир. Поряд ще черепаха, вона перевернута панциром униз, в неї замість лап колеса. Поряд лежить заяць - потерпілий, якого вони збили. Поряд собака породи доберман, у формі поліцейського. Трохи далі - кіборг: наполовину машина швидкої допомоги, наполовину тварина гепард.
Та то вони швидше людський мозок спалять.Вирішила повністю спалити їм всі сервери?
А мені десь траплялася інфа, що такі сервіси хочуть заборонитиРозібрався
![]()
Ну то які результати тестування?
Який ресурс найкраще малює
Цей безкоштовний. Я не платив нічогоМені треба такий ресурс шоб безкоштовний.
Це добре що воно перевершує людську фантазію.Та то вони швидше людський мозок спалять.
![]()
![]()
![]()
![]()
Що ти за людина?(с)Хто зможе зробити таку картинку? В мене не вийшло
На дорозі стоїть черепаха, в неї замість лап колеса і поламаний панцир. Поряд ще черепаха, вона перевернута панциром униз, в неї замість лап колеса. Поряд лежить заяць - потерпілий, якого вони збили. Поряд собака породи доберман, у формі поліцейського. Трохи далі - кіборг: наполовину машина швидкої допомоги, наполовину тварина гепард.