Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
Bing сказав(ла):"A greeting card inspired by the traditions of celebrating Saint Nicholas Day in Ukraine, such as giving gifts, singing carols, visiting church and telling legends about Saint Nicholas"
Створено за допомогою, на платформі DALL·E 3.⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Leonardo сказав(ла):"military woman in winter camouflage holds a sniper rifle"
"Sophia Cathedral (Kyiv) with green domes"
Створено за допомогою, на моделі Absolute Reality v1.6.⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
З ним треба розмовляти, як з людиною з важкого похмілля - максимально коротко, але деталізовано. Щоб розумів однозначно
Миколая зробив тільки одну картинку, а три - то діди морози, ще й ялинка з зіркою.
На художниках не знаюся. Сказала б, що 2 - Ван Ейк, 5 - Далі, 6 - да Вінчі. 4 - когось нагадує за стилем, кого - не знаю. 3 - може Рубенс? 7 - Гойя?неизвестные работы известных мастеров или угадай художника по фотографии:
А мені церкву з зіркою замість хреста на куполі намалював, довелося перероблювати.Миколая зробив тільки одну картинку, а три - то діди морози, ще й ялинка з зіркою.
6 - то схоже якась з мадон Рафаєля або Дама з горностаєм Да Вінчі (двома горностаямиНа художниках не знаюся. Сказала б, що 2 - Ван Ейк, 5 - Далі, 6 - Мікеланджело. 4 - когось нагадує за стилем, кого - не знаю. 3 - може Рубенс? 7 - Гойя?
У Джаконді немає нікого в руках. А у цієї, з 6 номера, два єнотиХіба не джоконда?
Та ні. То він (кіт) під одяг Миколаю заліз!А останньому хвоста відірвали, варвари.
ВипередивНе відірвали, просто кіт заховався.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Прям як моя шкільна вчителька з хімії ....
Прям як моя шкільна вчителька з хімії ....![]()
Моя була прикольнішою!