Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
Та якби там було щось варте увагиБуло б ДУЖЕ ЦІКАВО читати той опис (завдання) , який Ви даєте ШтІнту !
Якщо це можливо .
Дякую заздалегідь!
Фото. Дівчина в топіку і спідниці стоїть туфлями на підборах у калюжі води. В калюжі відображаються крамниці і дівчина.
Ну взагалі-то в рос є термін Искин. Не знаю наскільки він поширений, я його зустрічала в жанрі ЛітРПГ. Отже, ИИ -ШІ, Искин - ШтінтА можу я себе вважати хрещеним батьком того штучного інтелекту?
Бо ім'я ШТІНТ ніхто досі не вживав (імхо)
*
Російське Іі (ИИ) - взагалі якесь лайно !
Можеш. Але чим ШІ не влаштовує?А можу я себе вважати хрещеним батьком того штучного інтелекту?
Бо ім'я ШТІНТ ніхто досі не вживав (імхо)
*
Російське Іі (ИИ) - взагалі якесь лайно !
Байк заяць моделі Enduro Glide Ultra (311 року народження після Хомоктсту, основні описані дії уже в 312 році) Харітонова (Крилова) - хочу запросить намалювать, подивлюсь як це зробить - но запрос ще не здійснював. Непроста задача.
Мені повернув одне фото, значить порушення політики з твого боку не було.Як думаєте, що в цьому описанні він вважає порушенням політики? Йому це нагадало путану чи що?
"фото. дівчина в чоботях-ботфортах, шортах, обвішана штучними пухнастими хвостами. чорна помада на губах, блакитні пасми волосся. на фоні органної зали". Штучні -то я потім додала, думала через це.
Bing сказав(ла):"A girl in thigh-high boots and shorts, adorned with fluffy tails. Black lipstick on her lips, blue strands of hair. In the background, an organ hall."
Створено за допомогою, на платформі DALL·E 3.⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
От цікаво, що я цю фотку бачу тільки при цитуванні. А в дописі не бачу.Мені повернув одне фото, значить порушення політики з твого боку не було.
Порушив DALL-E і три фото Bing забракував.
![]()
не помню кто сказал - слегка косоглазая женщина - предел красоты.
О, а мені так подобаються косоокі тайські (ті, що сіамські) коти! Вони такі милі!не помню кто сказал - слегка косоглазая женщина - предел красоты.
вспомнился анегдот -Если б Адольфыч не пошел в политику
![]()
Bing сказав(ла):"Where the hole goes when the donut is eaten."
Створено за допомогою, на платформі DALL·E 3.⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.