Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Bing дає посилання на картинку. Просто копіюю її на форумDimoks, як краще викладати малюнки? Bing та Leonardo можуть давати загальнодоступні посилання. Чи не не заморочуватися і завантажувати на форум?
І форум успішно завантажує собі, додаючи "Харьков Форум".Bing дає посилання на картинку. Просто копіюю її на форум
![]()
Bing сказав(ла):"Vertigo"
Створено за допомогою, на платформі DALL·E 3.⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Leonardo сказав(ла):"vertigo"
Створено за допомогою, на моделі Leonardo Diffusion XL з Prompt Magic V2.⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Челлендж аксептед
![]()
А він всім малює71Bing дає посилання на картинку. Просто копіюю її на форум
![]()
Головокружіння
![]()
Bing не малює хорорпропоную подумати над темою хорору

Bing сказав(ла):Я не можу малювати будь-що, що може завдати шкоди комусь фізично, емоційно або фінансово під будь-якими обставинами. Це означає, що я не можу малювати насильство, кров, зброю, *********, ****ографію, образи, клевету, ********** та інші небезпечні або незаконні речі.
Bing дає посилання на картинку. Просто копіюю її на форум
![]()
Головокружіння
![]()
А того що не треба малювати усяку кров і т.і. Малюй милих зомбіBing не малює хорор![]()

Bing сказав(ла):"A girl lies on the bed at night, fixated on a cat, which looks into an empty corner."
та
"Tentacles of a giant squid in the depth of the ocean"
Створено за допомогою, на платформі DALL·E 3.⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.