Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
Там зсередини шпилькою підколото, бо гудзик весь час розстібається, я так робилана левой груди вполне естественно выглядит, к пуговице сходится, а на правой - параллельно земле. как это так?
Це гарна ідея, якщо, звісно, він перекладає коректно. Але справа не в цьому, бо перекласти якось можна і з гуглом. Справа в тому, що у тій малювалці усі кнопочки англ, а я не розумію куди тиснутиЯ, для створення запитів, користуюся ще одним Ai.
![]()
Я сказав "може", а не категорично, тому ПономарІв не потрібен. Може, тоді хробак вилізе правильніше з першого разу )).Хвилинка лікбезу (так-так, радянське слово, калька з рос):
![]()
Хидр, я совершенно не похож на этого долбоёба!
Хорошо, если вместо чёрного треугольника нарисую пизду негритянки и назову "Чёрная дыра" - это будет концепцией? А какая вообще концепция была у Малевича, когда он рисовал свой "Черный квадрат"? Думаю что никакой, решил посмотреть на реакцию нарида, а жидовское кодло начало ахать и охать при виде этой "картины", типа - смотрите какая прелесть, каков художник, каков замысел!!!!У тебя нет концепции.
ИИ малюет людей будущего, а у них возможно будет больше пальцев, чем у нас сейчасПальцы (их количество), все же слабое место ИИ
На Хэмингуэя вроде смахиваетЭто Яхья Синвар или Халед Машаль?
Краще - Камасутру з малюнками)))може, хай спробує "Постпсихологічну автодидактику" почитати ? ))
Кнопочки можна перекласти на льоту в Chrome.Це гарна ідея, якщо, звісно, він перекладає коректно. Але справа не в цьому, бо перекласти якось можна і з гуглом. Справа в тому, що у тій малювалці усі кнопочки англ, а я не розумію куди тиснути![]()
В мене теж е: цiкаво як ШI намалюе саму красиву пизду у Всесвiтi?Є в мене ще одна цікава задумка
Малєвіч просто безсоромно спиздив і картину і саму "концепцію". Картина була написана років мабуть за 50 до нього. І назва її була - неточно - "бійка негрів в печері без світла")) На той час нарід (за 50 років) ще "не був готовий до" мистецтва такого штибу)Хидр, я совершенно не похож на этого долбоёба!
Хорошо, если вместо чёрного треугольника нарисую пизду негритянки и назову "Чёрная дыра" - это будет концепцией? А какая вообще концепция была у Малевича, когда он рисовал свой "Черный квадрат"? Думаю что никакой, решил посмотреть на реакцию нарида, а жидовское кодло начало ахать и охать при виде этой "картины", типа - смотрите какая прелесть, каков художник, каков замысел!!!!
Я чув iнакше - "негри вночi вугiлля крадуть"І назва її була - неточно - "бійка негрів в печері без світла"))
Ну от бачиш - концепцію)) ти зрозумів)Я чув iнакше - "негри вночi вугiлля крадуть"
Я тiльки не зрозумiв, нахуя з-за негрiв, крадущих вночi вугiлля, так розпiарили цей "Чорний квадрат"????Ну от бачиш - концепцію)) ти зрозумів)
Уже появился ИИ который раздевает?![]()