Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
у сср була ціла когорта подібних митців. я запам"ятав Вячеслава Калінина. це саме про них хрущєв сказав "підараси", а роботи їхні "лайно". а їх виставку зруйнували бульдозерами...Может, кому-то єтот кошмар и нравится. Как по мне - издевательство и насмешка. Что им двигало кроме денег, не знаю.
судьба уже распорядилась.
Та не побачила де. Може зараз з компа знайду. Але то взагалі цікаво, що він не розпізнав кота. Малювала ще коняку, то він з неї кросівок зробивТы не написала что хочешь кота...
Там надо вверху слева написать что ты хочешь увидеть
В мене трохи інакше виглядає. І при натисканні виділяється той квадрат. Можливо, якийсь режим увімкнений. Я вже пів години мудохаюся - не виходить.Надо режим мышки включить
А если 2 раза кликнуть по надписи этой?В мене трохи інакше виглядає. І при натисканні виділяється той квадрат. Можливо, якийсь режим увімкнений. Я вже пів години мудохаюся - не виходить.
Ні, нема. В мене взагалі чисте поле, я зараз навіть не знаю як той квадрат робила. Можна там якось налаштування скинути, щоб все з початку?А если 2 раза кликнуть по надписи этой?
Там курсор должен появится
глаза... я уже придрался...![]()
Даже придраться не к чему...
Даже натяжение от пуговиц прорисовано
И пиво Роганскоє Веселий монах1![]()
Даже придраться не к чему...
Даже натяжение от пуговиц прорисовано
Я бі коєчто дорісовал1Ну, гаразд... Не зовсім те, що я уявляла, але теж гарно
![]()