Коли просиш роздягнути існуючу модель – виходить вже не так ідеальноНорм ресурс, малює жінок в купальниках.
Що як спробувати запит "Мона Ліза Джоконда в стилі Ван Гога"?
Leonardo сказав(ла):"portrait of Mona Lisa del Giocondo, by Vincent Willem van Gogh"
Створено за допомогою, на моделі Leonardo Diffusion XL.⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Ну типу полиняв трохи купальник.Коли просиш роздягнути існуючу модель – виходить вже не так ідеально
Челентано там не вистачаєНормальна тема.
Зробив шоб збирали виноград.
Це якась фігня, ні разу не Ван Гог,
Зрозумів помилкуНормальна тема.
Зробив шоб збирали виноград.
Вирішила повністю спалити їм всі сервери?Хто зможе зробити таку картинку? В мене не вийшло
На дорозі стоїть черепаха, в неї замість лап колеса і поламаний панцир. Поряд ще черепаха, вона перевернута панциром униз, в неї замість лап колеса. Поряд лежить заяць - потерпілий, якого вони збили. Поряд собака породи доберман, у формі поліцейського. Трохи далі - кіборг: наполовину машина швидкої допомоги, наполовину тварина гепард.
Та то вони швидше людський мозок спалять.Вирішила повністю спалити їм всі сервери?
А мені десь траплялася інфа, що такі сервіси хочуть заборонитиРозібрався
Ну то які результати тестування?
Який ресурс найкраще малює
Цей безкоштовний. Я не платив нічогоМені треба такий ресурс шоб безкоштовний.
Це добре що воно перевершує людську фантазію.Та то вони швидше людський мозок спалять.
О, то воно ще й одягає?
Що ти за людина?(с)Хто зможе зробити таку картинку? В мене не вийшло
На дорозі стоїть черепаха, в неї замість лап колеса і поламаний панцир. Поряд ще черепаха, вона перевернута панциром униз, в неї замість лап колеса. Поряд лежить заяць - потерпілий, якого вони збили. Поряд собака породи доберман, у формі поліцейського. Трохи далі - кіборг: наполовину машина швидкої допомоги, наполовину тварина гепард.